Zakaj je poleti vlaženje kože obvezno?


Nekateri poletje radi preživijo umirjeno in sproščeno, drugi so za aktivne počitnice. V vsakem primeru pa so sonce, morje in pesek skorajda neizogibni. Medtem ko nas poletne aktivnosti zabavajo, naša koža ni tako navdušena.

V poletnih mesecih je namreč veliko bolj izpostavljena soncu in slani vodi, zato se izsuši, kdaj pa tudi pordeči in se lušči, postane groba in pusta. Če želimo preprečiti omenjene nevšečnosti, ji moramo zagotoviti dodatno vlaženje in to vsakodnevno, dvakrat na dan. Držite se tega pravila, saj le to zagotavlja žametno gladko in voljno kožo, glamurozno polt in zdrav videz. Intenzivno nego pa moramo koži privoščiti tudi jeseni, ko je šumenje valov in žgoče sonce le še lep spomin.

Crème fraîche® de beauté – linija za optimalno navlažitev vseh tipov kože
Laboratorij NUXE je ustvaril linijo Crème fraîche® de beauté, ki kožo intenzivno vlaži in pomiri.
Naravna sinergija rastlinskih mlečkov, visokotehnološkega izvlečka rdeče alge in hialuronske kisline je idealna za vse tipe kože. Zagotavlja 48-urno vlaženje in ščiti pred onesnaženostjo.

Crème Fraîche® de Beauté 48-urni vlažilni serum
Vlažilni serum prinaša odlične rezultate, saj vsebuje posebne aktivne sestavine, ki prodrejo globje v kožo, medtem ko se izrazito fluidna tekstura hitro vpije in popolnoma ustreza vsem tipom kože.
Lahko se uporablja vse leto in je odlična nega za poživitev kože glede na njene potrebe. Poleti je denimo idealen za uporabo pod izdelki za zaščito kože pred soncem, kasneje, v septembru, ko je koža navadno precej dehidrirana in oslabljena, pa nudi za intenzivno navlažitev.
Serum nanesite zjutraj in zvečer na očiščeno kožo in ga s krožnimi gibi nežno vmasirajte. Njegova osvežujoča tekstura bo vaši koži povrnila elastičnost, mehkobo in sijaj.

 

 

 

 

 

Crème Fraîche® de Beauté 48-urna vlažilna SOS maska
Če je koža močno dehidrirana, kar se pogosto zgodi po dolgotrajni izpostavljenosti soncu, potrebuje intenzivno navlažitev, da se vrne v prejšnje stanje. Za ta namen se uporabljajo posebni izdelki. NUXE Crème Fraîche® de Beauté 48-urna vlažilna SOS maska zaradi svoje edinstvene kombinacije rastlinskih mlečkov in hialuronske kisline naravnega izvora predstavlja pravo infuzijo svežine tudi za najbolj izsušene kože.
Vlažilno masko uporabljajte enkrat ali dvakrat tedensko. Po nanosu jo pustite delovati 10 minut in jo kasneje vmasirate v kožo ali izperete. Lahko pa jo pustite delovati tudi čez noč.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si