Zakaj priljubljena Nika A. Urbas uporablja vitamin C tudi v hladnih dneh?

Sestavina, ki jo naša koža nujno potrebuje, je nepogrešljiva skozi vse leto. 

 

Topel sijaj vaše kože tudi v hladnih dneh

V hladnih dneh vaša utrujena koža potrebuje skrbno nego z izbranimi sestavinami za ciljno delovanje, zato je priznana kozmetična znamka Collistar razvila inovativno linijo izdelkov Pure Actives Vitamin C, ki vsebuje novo generacijo vitamina C. Ta bo poskrbel za sijoč videz in zaščito pred staranjem, zato ga preprosto morate vključiti v negovalno rutino. Vaš nepogrešljiv spremljevalec bo postal Collistar serum Vitamin C + Alpha-Arbutin iz linije Pure Actives, ki osveži sivo polt in zmanjša znake utrujenosti. Delovanje seruma je dodatno okrepljeno ob uporabi Collistar kreme Vitamin C + Ferulinska kislina, ki kožo nahrani, zaščiti celice ter spodbudi tvorbo kolagena.

 

Izdelka sta primerna za vse tipe kože, tudi občutljivo, ter sta popoln dodatek k lepotni rutini,
saj ju lahko uporabljamo tako kot del klasične nege ali za bolj specifično nego.

 

Nastanek gub, izguba tona in siva polt

Vitamin C prinaša številne koristi za počutje in izgled. Poleg preprečevanja staranje kože aktivno sodeluje tudi pri preskrbi kože s kisikom, preprečuje kemijske reakcije, ki povzročajo neenakomeren ton in ima ob tem blag učinek pilinga. Pure Actives Vitamin C serum in krema sta nadvse učinkovita kot samostojna izdelka, a sta zahvaljujoč skupnemu antioksidacijskemu in posvetlitvenemu delovanju ter posebnim izboljšanim lastnostim skupaj še močnejša v boju proti nepravilnostim.

 

“Trik je v načinu uporabe vitamina C.” – Nika Ambrožič Urbas

Po skrbno negovani koži je znana tudi Nika Ambrožič Urbas, priljubljena televizijska osebnost, ustvarjalka in modna ikona, ki je v letošnjem letu postala tudi Collistarjev obraz. V svojo rutino namreč redno vključuje izdelke iz linije Pure Actives Vitamin C, ki njeni koži povrnejo sijaj in skrbijo za zaščito pred staranjem. Posebej za nas je razkrila, kako ga uporablja:

 

»Vitamin C postaja vse bolj priljubljena negovalna sestavina na katero prisegam tudi jaz. Navdušuje me predvsem s svojo sposobnostjo, da vizualno osveži polt saj obrazu doda tisti zdrav sijaj, ki ga sicer dosegamo takrat, ko smo spočiti. Poleg tega vitamin C učinkovito ščiti kožo pred škodljivimi vplivi sonca. Zato Collistarjev serum iz linije Pure Actives uporabljam zjutraj. Odlično se ujame z mojimi ostalimi negovalnimi izdelki pozorna pa sem na to, da stekleničko shranjujem v omarici da stik s svetlobo ne oslabi njegovega delovanja. Najbolj učinkovit pa je v kombinaciji s kremo, ki prav tako vsebuje vitamin C. Moja prva izbira je prav gotovo krema Collistar Pure Actives, ki krasno zaključi mojo jutranjo nego. Z dodano ferulno kislino pa še naknadno spodbudi delovanje tega učinkovitega vitamina.«

 

Pure Actives Vitamin C: serum in krema

 

Naslovna fotografija: @Nika Ambrozic Urbas

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si