Zaključite poslovno leto ob morju

Izobraževanje in mreženje sta sestavni del posla. Priložnost za spoznavanje in sklepanje novih poslovnih sodelovanj pa tudi za sproščeno druženje s sodelavci in partnerji.

Ob koncu poslovnega leta je nujno predvsem slednje. Analiza preteklega poslovanja, ki ji sledi neformalno druženje s sodelavci ob okušanju istrskih jedi v sproščenem okolju. Ste kdaj pomislili, da bi zaključek leta doživeli ob morju?

 

Trenutek za sprostitev – zaplavajte v bazenih Term Portorož (arhiv LifeClass Hotels & Spa)

 

Dogodki po meri

Resort LifeClass Hotels & Spa združuje šest 4- in 5-zvezdičnih hotelov ter kongresni center Portus, ki na površini 1.600 kvadratnih metrov omogoča izvedbo manjših in večjih dogodkov. Milo mediteransko podnebje je kot nalašč za druženja na prostem, na pomolu ali panoramski terasi koktajl bara Mystica. Izkušena ekipa strokovnjakov za dogodke vam bo pomagala pri izvedbi dogodka povsem po vaši meri.

 

Resort LifeClass Hotels & Spa združuje šest 4- in 5-zvezdičnih hotelov (arhiv LifeClass Hotels & Spa)

 

Vzemite si čas za posebne trenutke

Vonj po morju in mediteranskih drevesih spodbuja kreativnost. Po uradnem delu si dovolite trenutek sprostitve – tek ob morju, plavanje v bazenih Term Portorož, okušanje hišnih sladic ali aperitiv s sodelavci v Café Centralu. Naj se poslovno druženje premakne na drugačno, prijateljsko raven.

 

Prepustite se okušanju hišnih sladic ali aperitivu s sodelavci v Café Centralu (arhiv LifeClass Hotels & Spa)

 

Novi okusi za nove začetke

Po uspešnem poslovnem letu dobra hrana še kako prija. Privoščite si barvite istrske grižljaje v Istrian bistro & Tapas baru ali ekskluzivno večerjo v restavraciji Salina. Brulé morskega ježka z zlatom je nekaj, kar morate poskusiti vsaj enkrat v življenju. Vstopite v novo leto z nasmehom na obrazu!

 

Zakaj ne bi poslovnega leta zaključili ob ekskluzivni večerji v restavraciji Salina (arhiv LifeClass Hotels & Spa)

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si