»Zalando Street«: Nova digitalna revija na Instagramu posvečena kulturi ulične mode

  • Digitalna revija na Instagramu bo združevala skupnost ljubiteljev ulične mode (streetwear community).
  • »Zalando Street« bo v vsaki mesečni izdaji povabil različne skupnosti, da delijo svoje edinstvene poglede na nastajajočo in razvijajočo se kulturo ulične mode. 
  • Prva novembrska številka predstavlja pariško košarkarsko skupnost Pigalle in njena prizadevanja za ustvarjanje varnega okolja za pariško mladino. 

Zalando, vodilna evropska spletna platforma za modo in življenjski slog, predstavlja »Zalando Street«, digitalno revijo, namenjeno promociji individualnosti in vključenosti in je na voljo na Instagram profilu ter na spletni strani in TikTok-u.

Prva številka »Zalando Street« je izšla novembra in obravnava različne tematike s področja kulture ulične mode. Prva izdaja revije z naslovom »Od dvorišča do neskončnosti«, obraz katere je fotograf in predstavnik francoske ulične mode Jean-Jacques Ndjoli, bo promovirala individualni slog in predstavljala različne skupnosti. Ndjoli v reviji odkrito govori o zapuščini ene najstarejših košarkarskih skupnosti Pigalle in pomenu zagotavljanja varnega okolja za pariško mladino.

»Skupnost ljubiteljev ulične mode ima različne poglede in perspektive ter je v mnogih pogledih skupnost, ki jo opredeljuje njena moč redefiniranja,« pravi Marius Brintrup z Zalanda. »Z »Zalando Street« želimo ponuditi platformo, kjer se slišijo glasovi znotraj te skupnosti, hkrati pa ponuditi širok izbor mode, ki bo poudarjala vključenost in individualnost. Revija predstavlja tudi združitev vrednot podjetja Zalando in skupnosti ulične mode ter prinaša pomembne in iskrene pripovedi, pomembne za sodobno kulturo.«

Decembra bo izšla druga številka, v kateri bodo predstavljeni različni trendi ulične mode ter posamezniki, ki so pionirji na tem področju. Zalando bo ponovno uporabil svojo platformo, da bi različnim skupnostim ljubiteljev ulične mode pomagal predstaviti izzive in priložnosti, s katerimi se soočajo v svojem okolju.

Več informacij lahko najdete tukaj.

#zalandostreet

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si