Zanimivi poklici, ki ne morejo brez kave

V času, ko je delo od doma že stalnica in realnost mnogih, smo preverili, kakšno kavo najraje pijejo mlade umetnice, ki opravljajo marsikomu neznan, a nadvse zanimiv poklic od doma. Preverite, kdo ne mara odmora za kavo, kdo obožuje sprehode v naravi in kdo je najbolj produktiven, ko drugi spijo?

 

Urška Ahac

Urška Ahac je kinezologinja, ki opravlja delo svetovalke na področju prehrane in športa v biotehniškem podjetju. Od začetka dela od doma jo spremlja sodelavec, ki ne mara odmora za kavo. »Ziher zato, ker še ni poskusil novih Barcaffè Perfetto kapsul, zaradi katerih ima kava tisti pravi kremast okus in tako z lahkoto konkurira tudi najboljšim kavam iz bližnjih lokalov,« razmišlja Urška. Gre se namreč za njenega kosmatinca, ki ji dela družbo že od začetka dela od doma.

 

Ana Cepec

Ana Cepec je upravljalka družbenih omrežij, hkrati pa tudi ustvarjalka različnih vsebin. Zase pravi, da je obsedena s kavo, glede na natrpan urnik pa prisega na Barcaffè Perfetto kapsule, saj si kavo najraje skuha kar s pritiskom na gumb avtomata, iz kjer pricurlja temna kava s kremasto penico.

Urška Fartelj se ukvarja s kuhanjem in ustvarjanjem novih receptov, napisala je že svojo kuharsko knjigo, hkrati pa vodi tudi kuharski blog – 220 stopinj poševno. Pravi, da si zjutraj rada privošči čas zase, gre na sprehod, obožuje drevesa in svež zrak. »Ko naredim prvi korak nazaj proti domu, pomislim na doma kuhano kavo. Točno takšno kot jo pijem. S čudovito kremo in ravno prav kratko. Z malce tekoče smetane. In nikomur mi ni treba razlagati, kako dolgo kavo želim, kako to mislim s tekočo smetano, koliko smetane …« je svoje popolno jutro opisala Urška, ki prisega na skodelico dišeče Barcaffè Perfetto kave.

 

Hana Stupica

Hana Stupica, ilustratorka in oblikovalka, ima pa tudi svojo spletno trgovinico z izdelki, ki jih obogati s svojimi ilustracijam, priznava, da ji brez kave živeti ni. »Zjutraj NUJNO rabim svoj obred, svojo kavo, svoj mir. Drugače ne funkcioniram. Dolgo časa sem se trudila ostati na eni kavi na dan, kljub temu, da najlažje rišem, ko drugi že spijo. Z Barcaffè Perfetto kapsulami pa se lahko prekršim. Brez slabe vesti in z novim zagonom za ustvarjanje pozno v noč,« zaključi.

Bogat okus, kremna tekstura in opojna aroma, so le ene izmed lastnosti odličnih kavnih kapsul Perfetto, ki so prava izbira za užitke v zavetju svojega doma tudi če ne opravljate zanimivega poklica, ali pa si jih privoščite le zato, ker želite trenutek ob vaši najljubši skodelici kave samo zase.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si