ZANJ: NIVEA MEN Sensitive gel za tuširanje

NAS_1Občutljiva koža je tista, ki je nagnjena k razdražljivosti. Razdražljivost kože pomeni, da je koža rdečkasta, srbi, peče ali pa se pojavi suhost kože ob temperaturnih spremembah. Izkazalo se je, da v takih primerih tudi moški radi razvajajo svojo kožo z izdelki za nego kože. Niso pa vsi izdelki primerni za nego občutljive kože, zato je potrebno poiskati tiste, ki pomenijo razliko.

Zmotno je mišljenje, da gre pri moški negi večinoma za nego kože po britju. Moški veliko časa preživijo v stresnih službah, na rekreacijah in postorijo težja dela okoli doma, kar pomeni, da njihova koža potrebuje dobro nego. Moški se v 57 % srečujejo z občutljivo kožo na obrazu, v 45 % na ustnicah, v 37 % pod pazduhami, v 36 % po celem telesu, v 28 % na rokah in v 27 % na nogah.

Ni zanemarljivo, da moški ne želijo veliko eksperimentirati, najraje imajo en izdelek in se ga držijo. Zato je dobro, da ta izbrani izdelek vsebuje vse tisto, kar koža potrebuje. Poleg dobrega izdelka, je treba poskrbeti še za zdravo prehrano in telesno vadbo. Poskrbeti je treba tudi za notranje ravnovesje. Slednje skupaj z osrečujočo ljubeznijo dela čudeže pri videzu in sijoči koži.

Linija NIVEA MEN Sensitive izpolnjuje posebne potrebe občutljive moške kože, tako da nudi celovito ponudbo izdelkov za nego telesa in kože z naravnimi sestavinami in z 0 % alkohola*. Preoblikovana formula pomiri draženje s kombinacijo naravne, čiste kamilice in pomirjujočega nepozebnika. Linija je posebej razvita za občutljivo kožo in odpravlja skelenje, srbečico in rdečino. Linijo od sedaj dopoljuje nov izdelek,
NOVO: NIVEA MEN Sensitive gel za tuširanje
Nežen gel za tuširanje z babmusovim mlekom se ob nanosu pretvori v nežno peno, ki osveži in neguje občutljivo in suho moško kožo. Primeren je tudi za nego in umivanje las. Brez alkohola.

Sensitive Shower Gel

Priporočena maloprodajna cena za 250ml je: 2,46 €.

*Namen, ki ga ima trditev, da je izdelek »brez alkohola«, je hitro opazen namig za potrošnike z občutljivo kožo, da je ta izdelek morda bolj primeren zanje kot izdelki z etilnim alkoholom, ki lahko s svojimi hladilnimi lastnostmi povzročijo rahlo draženje ali suhost kože. Pri teh potrošnikih se pojavi reakcija na etilni alkohol, ne pa tudi na druge alkoholne snovi.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si