Zapeljiva gladkost kože v poletnih dneh


Toplejše vreme je vendarle tu! Naposled lahko oblečemo lahkotna spomladanska in poletna oblačila, s katerimi smo se spogledovali vso zimo. Še pred tem pa poskrbimo, da se bo v zapeljivi podobi predstavila tudi naša koža.

Zima je bila letos dolga in nestrpno smo že pričakovali čas, ko bomo lahko spustili stopala na plano, oblekli kratke hlače, majice brez rokavov, lahkotna poletna krila in kopalke. Da se bomo v svoji spomladansko-poletni različici res dobro počutili, pa je dobro pred skokom v kopalke poskrbeti tudi za to, da bo v vsej svoji privlačnosti zasijala tudi naša koža. Poskrbimo, da bo lepo negovana, dobro navlažena in zaščitena pred sončnimi opeklinami, pa tudi estetskega videza, brez odvečnih dlačic.

NIVEA britvica z vrtljivim zglobom Protect & Shave za ženske
Protect & Shave britvica z vrtljivim zglobom za ženske se v vseh smereh prilagaja različnim konturam telesa – za nežno britje in čudovito gladko žensko kožo.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


NIVEA gel za britje Protect & Shave za ženske
NIVEA Protect & Shave gel za britje za ženske ščiti kožo pred draženjem. Za prijeten občutek gladke kože in kar najboljše drsenje brivnika. Kremasti gel na koži ustvari zaščitni film, ki omogoča posebej temeljito in varno britje. Negovalna formula z vitaminom E ščiti kožo pred draženjem in poskrbi za čudovito gladko kožo.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


NIVEA Shower & Shave 2-v-1 gel za tuširanje za ženske
NIVEA Shower & Shave 2-v-1 gel za tuširanje za ženske z izvlečkom magnolije nežno očisti kožo in obenem olajša britje. Bogata formula z izvlečkom magnolije se spremeni v kremasto peno in tako omogoča temeljito, a nežno britje. Kremasta pena z nežnim vonjem razvaja čute in poskrbi za čudovito gladko in prijetno dišečo kožo.

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si