Zapeljujte z ustnicami kot Margot Robbie

3 koraki do zapeljivih rdečih ustnic

 

 

Tako, kot je mala črna obleka nepogrešljiv kos oblačila v vsaki ženski garderobi, je rdeča šminka nujen kozmetični izdelek v toaletni torbici in brezčasno ličilo primerno za vrsto priložnosti.

 

Večna klasika med šminkami, ki vas lahko v trenutku spremeni v sofisticirano divo, pristoji vsaki ženski in je primerna v vseh letnih časih. Zakaj bi še čakali na jesen, ko lahko z rdečo šminko zapeljujete že ta trenutek?

 

L’Oréal z novo linijo Maybelline Superstay Ink crayon rdečil za ustnice v svinčniku.

 

GRAZIA razkriva 3 osnovne lepotne korake, s katerimi vam bo uspelo doseči popolno naličene ustnice.

 

Prvi korak: Izberite svoj odtenek šminke in dajte samozavesti krila! Če se vam zdijo rdeči toni še zmeraj (pre)drzni za vaš okus, ne oklevajte in izberite marelične ali pudrasto roza barvne odtenke. Pomembno je le, da se boste z izbrano šminko počutile lepe in ženstvene.

 

Drugi korak: Pred nanosom šminke uporabite piling za ustnice ter jih na tanko natrite z balzamom, ki neguje in mehča. Po nanosu balzama ustnice le nežno popivnajte s papirnatim robčkom, saj je šminka na nemastnih ustnicah obstojna dlje.

 

Tretji korak: Če bi uporabile klasično šminko, ki bi zahtevala predhodno uporabo črtala in čopiča za ustnice za še natančnejši nanos, bi bilo potrebnih nekaj več lepotnih korakov. Na srečo vsake sodobne ženske, ki ceni svoj čas bolj kot kadarkoli prej, je L’Oréal predstavil novo linijo Maybelline Superstay Ink crayon rdečil za ustnice v svinčniku. Z nepogrešljivimi rdečili, ki spominjajo na voščenke, boste na hiter in preprost način lahko natančno naličile ustnice v vsakem trenutku. Ustnice zmeraj namažite od sredine navzven in bodite pozorne, da kotičkov ne obarvate, saj se bo rdečilo tja razlezlo samo. Zadnji največji lepotni hit med rdečili za ustnice najdete v prodajalnah dm.

 

Izberite svoj najljubši odtenek rdečila Maybelline Superstay Ink crayon in bodite samozavestne na vsakem koraku, ob vsaki priložnosti!

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si