Zaradi teh modnih trendov že komaj čakamo jesen!

Comma predstavlja ključne trende jesenske kolekcije

 

 

Jesenski trendi so na prvi pogled veliko bolj subtilni od poletnih modnih kosov, vendar so kljub temu izraziti in privlačni.

 

Predstavljajo jih lahkotne obleke, ki nas bodo vrnile v zadnje dni poletja. S poudarkom na ženstvenosti, živalskih vzorcih in športnem stilu je Comma za prihajajočo sezono izpostavila štiri ključne trende:

 

„New Middle“ nova dolžina je prefinjena modna zgodba, ki se igra z dolžinami in ustvarja nove silhuete, medtem ko „Color Play“ prinaša novo barvno zgodbo in ustvarja nove barvne kombinacije in čudovite vzorce. Prijetni materiali so v središču „Feel Good“ trenda, trend „Storytelling Fabrics“ pa se osredotoča na kombinacije materialov z izrazitimi teksturami – mehko in razkošno usnjeno kombinacijo ter z materiali, kot so umetno krzno in pletenine.

Osredotočenost na naravo je tisto, kar povezuje vse štiri trende. Zemeljski toni, naravni materiali in živalski vzorci so elementi, ki si jih deli celotna kolekcija. Barvni šali, nakit in klasični pasovi z izrazito sponko so vse, kar potrebujemo, da začinimo jesenski videz.

 

Izbor vrhnjih oblačil Comma za modno jesen

 

This slideshow requires JavaScript.

 

”IT” modni kosi iz aktualne kolekcije Comma

 

This slideshow requires JavaScript.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si