Zaščitite kožo proti ledenemu zimskemu vetru

face-mask-xlarge_trans_NvBQzQNjv4BqqVzuuqpFlyLIwiB6NTmJwfSVWeZ_vEN7c6bHu2jJnT8

Leden zimski veter pušča suh in oster občutek na obrazu, pri barieri kože pa povzroča vidne razpoke. Rdečina in razpokana koža se poznata predvsem na manj vlažnih predelih obraza, zato jih je nujno dodatno okrepiti. NIVEA v svojem izboru petih mask najbolj priporoča blagodejno medeno masko z izvlečkom medu in naravnim mandljevim oljem, ki kožo intenzivno nahrani in pomiri ter tako poskrbi za zdrav videz in čudovito mehkobo.

NIVEA Medena hranilna maska za obraz

Med je odličen za ohranjanje vlage v koži, kožo očisti in obnavlja, medena maska NIVEA pa uspešno deluje tudi pri tistih z mastno kožo, saj tehnologija Hydra IQ poskrbi za občutek nasičenosti z vlago. Za kožo je v času močnega vetra potrebno še posebej dobro paziti, saj lahko ob majhnih ranicah ali razpokah, neželeni, škodljivi organizmi hitreje vstopijo v naše telo. Naravno mandljevo olje okrepi koži lastno funkcijo bariere in poskrbi za čudovito mehak občutek.  Mandlji vsebujejo veliko vitamina E, hkrati pa tudi velik zalogaj magnezija ter tako kožo dodatno oskrbujejo z vlago. Izvlečki olja v maski naredijo na obrazu lahek ovoj, kar dodatno pomaga preprečiti izsušitev kože, nato pa se počasi in dodobra vpijejo v notranjost kože.

NIVEA Pure and Natural maska za obraz

Za zdrav videz in čudovito mehkobo pri znamki NIVEA priporočajo tudi Pure & Natural intenzivno vlažilno masko, ki z ekološkima arganovim oljem in alojo, kožo navlaži in pomiri, da dobi zdrav videz in naraven sijaj. Kožo pa intenzivno navlaži in osveži tudi osvežilna vlažilna maska NIVEA, obogatena z naravno alojo, vitaminom E in prav tako s tehnologijo Hydra IQ, ki dolgotrajno poživi naravni sijaj kože in omogoči dobro vsrkavanje vlage.

NIVEA Osvezilna vlazilna maska za obraz

Pri negi kože je v zimskem času bistveno, da se v njej ohranja ravnovesje, ki ga koža izgublja z vplivom manj vlažnega zraka in posledicami sušenja kože. Res pa je tudi to, da dodatno razvajanje in čas za nego v najbolj hladnih dneh prijajo tudi duševnemu zdravju in prispevajo k dobremu počutju.

Foto: PR

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si