Zažarite kot Marilyn Monroe!

Max-Factor-Marylin-Monroe

Max Factor razume, kakšno kozmetiko potrebujejo ženske. Takšno, ki jih dela samozavestne in privlačne kot hollywoodske dive. Rdeča barva, ki asociira moč, motivacijo in strast, je torej popolna za mogočne in privlačne ženske, zato tudi igra glavno vlogo v najnovejši kolekciji rdečih šmink Max Factor, narejenih po navdihu Marilyn Monroe. Slednjo v novi kampanji uteleša južnoafrišla lepotica Candice Swanepoel.

Z Max Factor Marilyn MonroeTM kolekcijo šmink se vsaka ženska lahko počuti  samozavestno in privlačno s popolnim odtenkom rdeče na njenih ustnicah. Uporaba barvne tehnologije štirih odtenkov je bila strokovno oblikovana tako, da vsaj en odtenek ustreza posamezni ženski, ki deluje v harmoniji s posameznim odtenkom kože: topel, hladen in temen.  S pravilnim odtenkom rdeče barve ženska lahko naredi svoje ustnice drzne, kar zagotovo vdihuje takojšno privlačnost v katerikoli make-up videz.

candice-swanepoel-1-vogue-9apr15-pr_b

Pat McGrath, Max Factor-jeva globalna kreativna direktorica, verjame, da je rdeča barva trenutno pomembna bolj kot kadarkoli prej. »Obožujem glamur. Všeč mi je učinek, ki ga dobimo z nanašanjem barv, še posebej rdeče barve na ustnice, ki je eden od najbolj enostavnih in najbolj čudovitih načinov za dodajanje glamurja. Vem, da se nekatere ženke izogibajo rdeči zaradi strahu, da jo bodo napačno nanesle ali da bodo ustnice preveč izstopajoče. Vendar sedaj obstaja rdeča, ki pristoji vsaki ženski. Trik je v tem, da izberemo pravo.«

Max-Factor-Marilyn-Monroe-Lipsticks-Bundle

Izbirati lahko med štirimi odtenki The Marilyn MonroeTM Lipstick Collection, ki tudi z vonjem svežih citrusov in čutne vanilije poosebljajo Marilynino prijaznost in privlačno osebnost: Marilyn Ruby Red je točno takšna, kot jo je nosila Marilyn Monroe, Marilyn Sunset Red bo s svojim oranžno-rdečim odtenkom ustrezala toplim ali olivnim tonom kože, Marilyn Berry je idealna za blede in hladne tipe kože, na koncu je tukaj še vinsko rdeča Marilyn Cabernet, ki je kot ustvarjena za temnejše tone kože. Cena? 9,23 eur.

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si