Zbiljska noč 2015

Zadnji petek v avgustu se bo ob Zbiljskem jezeru, na eni najodmevnejših prireditev v Slovenijii, spet pelo in plesalo. 28. avgusta prihaja namreč Zbiljska noč 2015!

Zbiljska noč vsako leto ob Zbiljsko jezero, kjer je vedno poskrbljeno za dobro zabavo, privabi več tisoč ljudi!

 

Poletni vrhunec dogajanja v občini Medvode in njeni širši okolici bo tudi letos postregel z najboljšim kar ponuja slovenska, hrvaška in ex-yu zabavna scena. Najbolj vroče ime bo nekdanji glas skupine Magazin, popularna Splitčanka Danijela Martinovič, poleg nje pa prihaja na Zbilje tudi legendarna Neda Ukraden. Za mešanico slovenskih in jugo hitov bodo poskrbeli Mambo Kings. Nastopil bo tudi Dalmatinec, ki je že večkrat stal ob boku največjih glasbenih imen hrvaške scene, Roko Bažika. Da bo še bolj pestro in živahno bomo na odru lahko videli tudi Boštjana Konečnika, F&B Acrobatics in druga presenečenja.

Mambo Kings so tisti, ki so že prava stalnica na Zbiljski noči. V petek, 28. avgusta, bodo ponovno nastopili, tokrat skupaj z Danijelo, Nedo Ukraden, Rokom Bažiko in ostalimi.

 

Zagotovite si svojo vstopnico že danes! Na prodaj na sledečih prodajnih mestih:

– Bencinski servisi Petrol
– Bencinski servisi OMW
– Prodajna mesta sistema Moje Karte (klik)
– Eventim.si (klik)

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri