ZBIRATELJSKA PALETA COUTURE VARIATION LIPS & EYES

Začne se s hologramom, ki hipnotizira – ikonski logotip Cassandra v slogu glamurozne noči iz 70. in nebesno modrih, rumenih in rožnatih; elegantno in iskrivo obenem. Znotraj nas navduši z več blišča in manj direndaja. Sofisticirana vitka paleta elegantnih odtenkov, ki vsako noč ponudi nešteto možnosti.  Zdaj so prvič vsa ličila, ki jih potrebujete, zbrana v eni škatlici omejene izdaje.
Na eni strani je posebej veliko ogledalce za popoln ogled oči in ustnic. Na drugi pa je vrsta odtenkov za ustnice in oči.  Pet odtenkov za ustnice – od nude odtenka do elegantnega koralnega in bordo rdečega s satenastim, mat in sijočim zaključkom. Pet odtenkov senčil za veke v razponu tekstur od kovinsko nude odtenka do globokega črnega in svetlikajočega se globoko vijoličastega odtenka omogoča ustvarjanje kakršnega koli videza – od disko lesketajočega se do rokovsko črno obrobljenih oči.
S posebej zasnovanim aplikatorjem z dvema čopičema – enim za obrobo ali senčenje vek, drugim pa nežno zaokroženim za preprosto nanašanje na ustnice – vas bo ta elegantna paleta omejene izdaje YSL Beauté, Night 54, v hipu pripravila za odhod na plesišče.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si