Zdaj je čas za nove udobne gležnjarje!

ara_hw16_dob_casual_02_auswahl-mass-1

Vsi si želimo, da bi se noga v čevlju počutila dobro. V izbrani obutvi preživimo vsakodnevno skoraj 10 ur na dan. Pomembno je, da je nogi v tem času udobno, da so materiali kakovostni in da vzdržijo različne vremenske situacije. Zdaj, ko so napovedi o snegu vse glasnejše, je potreba po udobnih in trendovskih gležnjarjih brez pet, ki pristajajo vsakemu stilu, še toliko večja. Grazia jih je našla v trgovini ara, saj ta obutev ponuja še dodatno udobje z različnimi funkcijskimi dopolnitvami in elegantnim stilom, ki bo navdušil vse, ki so radi v trendu.

Gležnjarji ara so moderni, brezčasni, uporabni in dostopni. Kot ustvarjeni za stopala, ki so podvržena stresu in potrebujejo udobje.

Najpomembnejša značilnost ara obutve je udobje, ki ga omogoča izbira širine kopita. Izbirate lahko med širinami G, H in K. Svetujemo, da si vzamete čas, in poiščete pravo velikost, saj ima ara v svoji ponudbi tudi polovične številke. Izbira pa je nadgrajena s funkcijskimi lastnostmi, kakovostno izdelavo in vrhunskimi materiali. S sodobnim dizajnom, ki je uspešno umeščen v dolgo tradicijo obutve ara, je ara čevelj prava izbira za vse, ki prisegajo na udoben korak.

Jesenske in zimske modne smernice letošnjega leta predstavljajo ekstremno pester spekter različnih stilov: od večnega chic videza z nekaj kovinskimi elementi do športnih casual čevljev z inovativnimi visokokakovostnimi elementi. Naravni odtenki sive, bež in rjave ostajajo nepogrešljivi. Bogata rdeča barva poživi jesensko kolekcijo, zimski modni stil pa  oblikujejo predvsem zlati, srebrni in vintage kovinski odtenki. Graziin TOP3 izbor najdete v nadaljevanju, za več trendov pa sledite Facebook strani Ara Shoes Slovenija in hashtagom #araShoes in #araSlovenija.

Ara 99,95 eur

Ara 99,95 eur

Ara 99,95 eur

Ara 99,95 eur

Ara 99,95 eur

Ara 99,95 eur

Foto: PR

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si