Zdaj lahko spremenite barvo las – skoraj- tako pogosto kot makeup!

Na ducate novih norih barv, od pastelnih tonov do najbolj živahnih, je divje preplavilo socialna omrežja preteklih 12 mesecev! Nobenega dvoma ni, modna dekleta želijo zabavne barve, da posodobijo svoj videz s piko na i, ki jim bo pomagala izstopati v javnosti. Za popoln in po meri narejen rezultat L’Oréal Professionnel predstavlja novo profesionalno linijo barv za doseg divjih barvnih rezultatov. Njeno ime? #ColorfulHair. Opozarjamo vas, da bi dobili edinstveno barvo, boste potrebovali pomoč profesionalca v frizerskem salonu!

Zaklad MOŽNOSTI!

Nova L’Oréal Professionnel #ColorfulHair linija je zasnovana tako, da ne izpolnjuje samo barvna pričakovanja vseh žensk, ampak tudi sprosti ustvarjalnost frizerjev koloristov. Ponuja 7 drznih barvnih odtenkov in en clear odtenek,  ki lahko preoblikuje barvo iz temno modre v svetlo modro za popolnoma prilagojen pisan videz las. #ColorfulHair linija lahko s pomočjo Studia Blond in Smartbonda ustreže vsem zahtevam, od najbolj diskretnih do najbolj ekstravagantnih. Ultra-pastelno roza lasje na konicah? Enostavno. Škrlatne barve BALAYAGE s pridihom modre? Prav tako enostavno. Po meri narejena in zato edinstvena barva las je zagotovljena.

Bežna, torej V STILU ZABAVE!

Še ena prednost L’Oréal Professionnel #ColorfulHair linije je njena tehnologija neposrednega barvanja, kar pomeni, da barva ne prodira v globino lasu temveč ostane na površini. Bistveno za kratkotrajno obstojnost barve las. Od tri do petnajst šamponiranj, odvisno od vrste las, izbranega odtenka in #ColorfulHair učinek postopoma izgine. Nato imate dve možnosti – da se posvetujete s svojim koloristom, da poustvari povsem enako #ColorfulHair barvo, ali pa da se pozabavate in poskusite še kakšno drugo barvo, tako da sledite trendu.  Z L’Oréal Professionnel je to res enostavno, saj lahko spremenite barvo las skoraj tako pogosto, kot vaš  make up videz.

Foto: PR

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si