Že imate svojo toaletno mizico?

Toaletne mizice doživljajo ponovno rojstvo, pomagale nam bodo pri organizaciji prostora in nam omogočile nekaj minut samo za nas, da poskrbimo za svojo lepoto. To je naš prostor za lepotičenje!

V stanovanjih se sicer spreminjajo razporeditve, a kopalnice še vedno ostajajo majhne, delimo pa si jih s partnerji in otroki. Redkokdaj imamo ženske priložnost stati pred ogledalom in se v miru posvetiti ličenju. Takšen prostor pa nam lahko zagotovi toaletna mizica, najbolje v spalnici. Lahko tudi drugje – v večji predsobi ali veliki garderobi, če imamo tam dovolj prostora. Pomembno je, da nam nudi oazo, prostor samo za nas.

Zakaj ne kopalnica?

Kopalnica ni naklonjena hranjenju kozmetike, saj nikjer temperatura ne niha bolj kot tam. Bistveno boljši prostor je spalnica, zato pripravite argumente za partnerja, ki bo poskušal zadnji kotiček v stanovanju uporabiti za svojo igralno mizo z računalnikom. Nobena od nas ne premore po napornem dnevu v službi in z otroki dovolj moči, da bi stala pol ure pred ogledalom. Skrb za lepoto tako postane obveznost, ki jo opravimo na hitro, le počešemo se, ali pa nanesemo kremo za obraz.  Lepotičenje pa bi vendar moralo biti del našega rituala!

Škatla za nakit Salomé, 69 €, www.therese.si

Toaletne mizice so zasnovane za naše potrebe

Udobno se lahko usedemo, kar ni le nepotreben stavek v tem besedilu. To je točno tisto, kar poskrbi za sprostitev in dodatni čas, ki smo ga pripravljeni nameniti skrbi za videz. Kakovostne toaletne mizice so narejene z zavedanjem, zakaj jih potrebujemo, zato nudijo premišljeno razporejen prostor za shranjevanje vseh drobnjarij, brez katerih si svojega lepotičenja ne moremo predstavljati. To nas veseli zlasti zato, ker je vse urejeno in najljubše šminke ni treba vsakič znova iskati. Da, šminke. Kajti toaletne mizice ne bomo uporabljali samo zvečer, ko se odpravljamo v posteljo, odstranjujemo ličila ter pripravljamo kožo za počitek, ampak jo bomo uporabljali tudi zjutraj, ko se odpravljamo naproti doživetjem novega dne.

Moderne in romantične toaletne mizice

Prednost današnjih trendov pri urejanju ambienta je, da ni treba opremiti celotnega stanovanja v enem stilu. Prav nasprotno. Moderno je osvežiti notranje prostore z oblikovalskim kosom, ki izstopa. Oblikovalski pa ne pomeni nujno strogo minimalističen. Prav nasprotno, v sodobni spalnici si lahko privoščite toaletno mizico v romantičnem, celo historičnem slogu ali pa ostanete pri sodobnem slogu.

Toaletna mizica Agnés Sorel, 179 €, www.therese.si

Odlično izbiro toaletnih mizic najdete na www.therese.si.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si