Že poznaš najljubše negovalno olje Francozinj?

Nuxe Huile Prodigieuse suho olje praznuje 25 let in ob tem predstavlja svež, še bolj popolno formulo in tri prečudovite rojstnodnevne izdaje. Da bi kultno Čudežno suho olje s stilom proslavilo svojega četrt stoletja sreče, nas bodo poleg njegove še bolj popolne formule presenetile tudi nove podobe kultne stekleničke, ki nam bodo s svojimi živahnimi barvami polepšale poletne dneve. Čeprav ima vsaka izdaja kultnega suhega olja svojo posebno barvo in sporočilo, je vsem trem skupen edinstven čipkast vzorec, ki se preliva vzdolž ikonske stekleničke z napisom “25 let”. Omejene izdaje kultnega suhega olja vsebujejo najbolj skrbno varovano skrivnost lepe kože: NOVO FORMULO Huile Prodigieuse®!

Turkizna izraža čustva in nepopisno srečo poletja. Spominja na rajske otoke, obkrožene z lagunami, na slan morski zrak in brezskrbne trenutke.

Koralna predstavlja strast, ženstvenost, osupljivosti nad čudovitim presenečenjem. V spomine prikliče ljubezenske izjave, poletne romance in eksotične barve.

Bela v sebi nosi sporočilo lepote, čistosti in nedolžnosti. Je pojem svežine in lahkotnosti ter popolne obnove duha in telesa. Ko imamo željo po obnovitvi, nam bela barva najprej pride na misel.

NUXE v stilu praznuje 25 let svojega Huile Prodigieuse® in razkriva svojo ikonsko formulo, ki je še bolj popolna in inovativna. Nova formula je obogatena z novo dragoceno, hranljivo in anti-age* aktivno sestavino – tsubaki oljem. Nova formula z dokazano učinkovitostjo – na obrazu, telesu in laseh! Na obrazu, ker je že 1 kapljica Huile Prodigieuse® dovolj, da zaščiti kožo pred več kot 90% prostih radikalov. Na telesu, ker zmanjša vidnost strij za kar 30%. Na laseh, ker o bolj voljnih in obnovljenih laseh po uporabi Huile Prodigieuse® govorijo tudi frizerji.

Foto: PR

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si