Že poznate skrivnost popolnega oblikovanja obraza?

SECRETS OF CONTOURING MODEL 1 EXP 12.17

Za popolno senčenje in oblikovanje obraza ne boste več potrebovale spretnih rok umetnic ličenja, saj se sedaj skrivnost skriva v vaših rokah in prekrasnem setu za osvetljevanje, poudarjanje in oblikovanje Secrets of Contouring znamke Deborah Milano. Revolucionarni izdelki, ki pomagajo hitro in enostavno oblikovati obraz v le nekaj korakih, bodo na policah drogerij na voljo od februarja dalje. In čeprav je ta set osnova v vsakem kozmetičnem kovčku, Luca Mannucci, italijanski umetnik ličenja za znamko Deborah Milano, poudarja, da je skrivnost popolnega oblikovanja obraza predpriprava: “Vedno izberite podlago, ki je polovico odtenka svetlejša kot vaša polt. Zatem uporabite novi DRESS ME PERFECT CUSHION CONCEALER pod očmi ter na T-predelu. Če imate raje DUO CONTOUR&HIGHLIGHT STICK, ga dobro zabrišite ter na koncu ne pozabite na puder v kamnu oz. prahu, ko zaključite z ličenjem.” Vas zanima več? Poglejte si, kaj so za vas pripravili pri Deborah Milano in kako izdelke uporabiti:

Predstavitev1

TRIO CONTOURING PALETTE – Oblikovalna paleta s tremi odtenki pudrov, pri katerem vsak odtenek služi svojemu namenu. Za popolno oblikovanje obraza na enostaven in hiter način z najtemnejšim odtenkom v paleti oblikujte obraz, s srednje temnim odtenkom zabrišite temnejši odtenek, z najsvetlejšim odtenkom v paleti pa osvetlite obraz in ga uporabite vzdolž nosu, sredi čela, nad zgornjo ustnico, sredi brade, po ličnici in pod obrvjo. Svilnato mehka tekstura pudrov, na voljo v odtenkih o1 fair in o2 dark, se stopi s kožo in ustvari naraven videz. Za najboljši učinek uporabite poševen čopič.
DUO CONTOUR&HIGHLIGHT – Stik dva-v-enem za profesionalno oblikovanje in osvetljevanje obraznih potez v dveh korakih. Stik nanašamo s prsti ali čopičem, pri čemer je potrebno upoštevati, da temnejši odtenek oblikuje in definira, svetlejši odtenek pa osvetli dele, ki jih želite poudariti.
DRESS ME PERFECT CUSHION CONCEALER Limited edition – Dolgo obstojen korektor in osvetljevalec v svinčniku. Lahkotna formula omogoča popolno zakrivanje nepravilnosti in prijeten nanos, zahvaljujoč penasti ščetki (aplikatorju). Za prekrivanje mozoljev ponuja sredno prekrivnost, je odličen pripomoček za poudarjanje delov obraza in nudi zaščitni faktor SPF 20.

SECRETS OF CONTOURING MODEL 2 EXP 12.17

Foto: PR

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si