Že tretja sezona slovenske uspešnice V dvoje

VOYO predstavlja tretjo sezono priljubljene uspešnice V dvoje

Tretja sezona VOYO originalne slovenske serije V dvoje prinaša kombinacijo humorja, ki smo ga že spoznali v prejšnjih sezonah, širšo zgodbo in raznolikosti likov druge sezone. Obenem se loteva  novih tematik in večplastnih razmerij.

 

Foto: Urška Premik

 

Več dinamike, nepredvidljivih ljubezenskih situacij, še več zabave in svežine

Luka Marčetič, igralec, režiser in scenarist, tretjo sezono opiše s ponosom: »Hvaležen sem VOYO, da je predlog razvijanja projekta sprejel z odprtimi rokami in, da smo lahko ustvarjali dlje, kot je bilo sprva predvideno. Na zadnjo sezono sem zelo ponosen, njena posebnost pa je, da sem tudi sam režiral eno izmed epizod. To se je zgodilo prvič doslej, saj je težko, še posebej pri takem projektu kot je V dvoje, biti hkrati pred in za kamero.

Od vseh ljudi, ki so sodelovali pri vseh treh sezonah, po mojih predvidevanjih jih je bilo več kot sto, smo v vseh treh sezonah sodelovali samo scenarist Tosja Flaker Berce, igralca Niko Zagode, Živa Selan, v različnih vlogah Fabris Šulin in moja malenkost kot scenarist in igralec.«

 

220 strani scenarija, 28 snemalni dni in 20 različnih igralk in igralcev

Scenaristu in režiserju Tosji Flaker Berceju se je v tretji sezoni pridružila scenaristka Iza Strehar, ki je projektu dodala svežino. Snemanje tretje sezone je potekalo v poletnih mesecih, na različnih lokacijah.

Glavna lika Aleš (Luka Marčetič) in Sandi (Niko Zagode) pa uverturo zgodbe pričneta z obletnico mature, kjer spoznata, da sta edina, ki še iz svojega življenja nista naredila nič. Situacija se začne zapletati, ko na obletnici po dolgem času srečata staro simpatijo, za katero sta zmotno mislila, da je umrla.

 

Tretja sezona bo na voljo za ogled na mah na VOYO 29. novembra. Prav tako si je moč ogledati prvo in drugo sezono priljubljene serije V dvoje, ki sta se povzpeli, ob njunem izidu med ene izmed najbolj gledanih VOYO vsebin.  

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si