Ženstvenost in strast do življenja zajeti v pomladnih kolekcijah perila Lisca

cheek by lisca -papillons

Ženske vedo, kaj hočejo, in od perila zahtevajo le najboljše. Že vrsto let jih iz sezone v sezono navdušuje Lisca, ki s svojimi sodobnimi kroji, trendovskimi barvami in privlačnimi kampanjami vabi v svoje prodajalne po Sloveniji in izven naših meja.

Lisca Fashion pričara lahkotnost, udobje in nežno eleganco, ki zagotavljajo nemoteno gibanje med številnimi obveznostmi, hkrati pa prijeten občutek samozavestne privlačnosti. Pomlad prinaša prosojnost, ki se združuje z žakardom, priljubljene, udobne kroje nadgrajuje čipka ali vezenje, poleg perila pa je mogoče izbrati tudi ženstvene, s perilom ujemajoče pižame.

LISCA Fashion_Ulyana_20105,22090_79

LISCA Fashion_Uma_20108,22091_011

Seksi perilo linije Lisca Selection za pomlad in poletje 2016 slavi čutno moč ženskosti – med borbenostjo Amazonke in nežnostjo Lolite. Prosojno mrežico dopolnjujejo nežne vezene aplikacije in razkošni kristali Swarovski. Zaljubljene v čipko jo bodo lahko oblekle v črni ali temno zlati barvi. Prosojni modrčki, visoke hlačke, drzno krojeni bodiji ali zapeljive in razkošne spalne srajčke božajo žensko lepoto, nečimrnost in samozavest.              

LISCA Selection_Bluebell_13074_KB1

LISCA Selection_Bluebell_23125_021

Prebujanje pomladi in strasti, navdušenje nad avanturami, presenečenji in neznano prihodnostjo. Energična zaljubljenost v življenje navdihuje kolekcijo perila Cheek by Lisca za pomlad in poletje 2016 – z razkošno čipko, ki se spogleduje z mehkobo modela, z mehko pletenino in čutno čipko, ki namiguje na strastno zapeljevanje; z intenzivnostjo žakarda in vezenih aplikacij metuljev na »porednih« mestih premišljeno zapeljivih krojev; ali z romantičnim potiskom spominčic na modelih, ki nas bodo božali s »paper touch« materialom in znova navdušili nad nostalgijo babičinih tapet. Navdušujejo tudi pižame Cheek by Lisca. Sodobni in trendovski kroji, zanimivi in spogledljivi detajli, udobje in nagajivost – v pomladnih barvah, od nežnih odtenkov rožnate do drzno žarečih modre in rumene bodo očarali z brezpogojno energijo in strastjo do življenja.

CHEEK_Retro sweet_60348,62400_ZN1 CHEEK_Papillons_60345,62395_MM1

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si