Žiga Rustja in Anika Horvat sta med rjuhami posnela videospot za singel “Nov list”


“Nov list”
je že četrti singel in videospot z drugega albuma primorskega pevca in avtorja Žige Rustja. Album “Čas” je izšel v sredini junija, pri snemanju pa je sodelovalo več priznanih glasbenikov: Drago Mislej Mef, hrvaška pevka Jessica Atlič Mclogan, producentsko taktirko pa je ves čas držal Andrea F.

Pri pesmi “Nov list” je Žiga Rustja k sodelovanju povabil kolegico z Obale, priljubljeno pevko Aniko Horvat, saj sta oba z Andreo F čutila, da pesem potrebuje žensko energijo. Nastal je še en čudovit duet dveh glasbenikov iz Obale.
“Od samega začetka je pesem Nov list potrebovala žensko plat. In z Andreo sva pomislila na številna imena, vendar Anika je bila tista najbolj zagreta, kar je smisel sodelovanj. Enostavno, stvar moraš začutiti. Video smo posneli v Mind Hotelu Slovenija, v čudoviti suiti, zato se izredno zahvaljujem Anji Kovačič iz Hotelov LifeClass Portorož, da je omogočila to izkušnjo, predvsem pa, da smo imeli ves Portorož pod seboj za en dan. Imeli smo se super, predvsem pa me je nasmejala misel, da si nisem nikoli mislil, da bom kdaj delil posteljo z Aniko Horvat,” je povedal glasbenik, ki ga v bližnji prihodnosti lahko ujamete v Izoli na Ribiškem prazniku (17. avgust) ter 25. avgusta v Kavarni Café Central, LifeClass Portorož.

Uživajte v poslušanju nove skladbe.

 

Foto: Matteo Prodan

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si