Zimska modna pripoved malo drugače

Usnje, vzorci, čipka. Moda pozimi ni več tako sramežljiva, kot nekoč, le upati si moramo. GRAZIA je poiskala navdih za stiliranje v novem modnem editorialu …

Ustvarjalci modne zgodbe: The Copper Room by Flying Solo @flyingsolonyc @flyingsolo_pr

Fotograf: Jonathan Puente @jonathanpuentephoto

Stilistka: Jaqueline Lunkes @lunkestyle

Model: Bekah Church @bekahchurch

Ličenje in pričeska: Allyson Wisel @allysonwisel

Oblačila na modelu: topu MOM’S PANTS (@moms.pants) pripadajo hlače NOAH’S INC (@Noahs_inc_19) v istem slogu, čevlji LIBEAU (@libeau_shoes) in torbica KREYA (@shopkreya). Modni dodatki za piko na so pas ANNE X JOSEPH LLC (@annexjoseph), uhan in prstan SOOD (@sood.clothing) ter ogrlica ALASKA MARY (@alaskamary).

Oblačila na modelu: topu MOM’S PANTS (@moms.pants) pripadajo hlače NOAH’S INC (@Noahs_inc_19) v istem slogu. Modni dodatki za piko na so pas ANNE X JOSEPH LLC (@annexjoseph), uhan in prstan SOOD (@sood.clothing) ter ogrlica ALASKA MARY (@alaskamary).

Obačila na modelu: obleka, ki že diši po pomladi CARI CAPRI (@shopcaricapri), si zaenkrat še želi ogrniti jakno BB COUTURE (@bbcouture_italy). Dodamo čevlje s petko CURNAGERIE (@Curnagerie), torbico SCATOLA (@Scatolabolsos), ogrlico, ki jo lahko nosimo namesto pasu CENTOPERCENTOCACHEMIRE (@centopercentocachemire) in uhane RACHEL MULHERIN (@rachelmulherin).

Obačila na modelu: obleka, ki že diši po pomladi CARI CAPRI (@shopcaricapri), si zaenkrat še želi ogrniti jakno BB COUTURE (@bbcouture_italy). Dodamo ogrlico, ki jo lahko nosimo namesto pasu CENTOPERCENTOCACHEMIRE (@centopercentocachemire) in uhane RACHEL MULHERIN (@rachelmulherin).

Oblačila na modelu: k topu PAPINGO MAMINGA (@PAPINGOMAMINGA) in hlačam OTKUTYR (@otkutyrfashionhouse) pridružimo kimono SARAYAA (@sarayaa.sm), za še več modnega navdiha pa poskrbijo čevlji BEAUTIISOLES BY ROBYN SHREIBER (@beautiisolesbyrobynshreiber), torbica MAISON DETTA (@maisondetta), ogrlica MISASSEMBLED (@mis.assembled), statement prstan LUISA FARAH (@luisafarah_jewellery) in zapestnice COEUR DE LION (@coeur_de_lion_jewellery).

Oblačila na modelu: k topu PAPINGO MAMINGA (@PAPINGOMAMINGA) in hlačam OTKUTYR (@otkutyrfashionhouse), za še več modnega navdiha pa poskrbijo ogrlica MISASSEMBLED (@mis.assembled), statement prstan LUISA FARAH (@luisafarah_jewellery) in dodatne prstane CINDY KLEIST (@Joyascindykleist) ob zapestnicah COEUR DE LION (@coeur_de_lion_jewellery).

Oblačila na modelu: plašč, ki nas je navdušil, je v usnjenem videzu HIROMI ASAI (@hiromi.asai), ki objema komplet iz denima iz treh delov MAUI X LOLITA (@mauibylolita), pleteni top DISTRESSED (@distressed_nyc). Čevlji kovinskega sijaja TIANNIA BARNES (@tianniabarnes) sovpadajo s torbico PRENELOVE (@prenelove), ogrlico DEL ESTE JEWELRY (@shopdeleste) in velikimi okroglimi uhani PIAZZA ITALIA (@piazza_italia_showroom_nyc).

Oblačila na modelu: komplet iz denima iz treh delov MAUI X LOLITA (@mauibylolita) lepo dopolni pleteni top DISTRESSED (@distressed_nyc). Nekaj sijaja dodata ogrlica DEL ESTE JEWELRY (@shopdeleste) in veliki okrogli uhani PIAZZA ITALIA (@piazza_italia_showroom_nyc).

Oblačila na modelu: suknjič in hlače v istem slogu RUN TAN DU (@runtanduofficial) dišijo po Indiji, kot tudi top HOLICHIC (@holichicbymegha), uhani ZENA (@zena_nao), ura BAJER WATCHES (@bajerwatches) in prstani GAUDESS (@gaudess) pa so za prave modne sladokusce.

Oblačila na modelu: usnjena jakna s potiskanimi zvezdami na hrbtu ATHANASIOU (@boudoir_athanasiou) ogrnemo preko obleke WAJAHAT MIRZA (@wmbespoke), ki ko krasijo zlati detajli. Škornji LOLA&LO (@lolaandlo_), torbica LUCKYNELLY (@luckynelly_berlin) in uhani ter prstan MEGGEM (@meggemsilver) sledijo slogu osemdesetih.

Oblačila na modelu: usnjena jakna s potiskanimi zvezdami na hrbtu ATHANASIOU (@boudoir_athanasiou) krasijo zlati detajli na uhani ter prstanu MEGGEM (@meggemsilver), ki sledijo slogu osemdesetih.

Oblačila na modelu: obleka kot pahljača MYOPENCLOZET (@MYOPENCLOZET) ne potrebuje velikih modnih dodatkov, zgolj uhani UMBELLINA (@Umbellina) in ogrlica GYAN JAIPUR (@gyanjaipur) sta dovolj za slog prave dame.

Oblačila na modelu: obleka kot pahljača MYOPENCLOZET (@MYOPENCLOZET) ne potrebuje velikih modnih dodatkov, zgolj karakterna torbica KAAI NV (@kaaibags), čevlji ATANA (@houseofatana), uhani UMBELLINA (@Umbellina) in ogrlica GYAN JAIPUR (@gyanjaipur) so dovolj za slog prave dame.

Oblačila na modelu: statement suknjič MFGA – MAKE FASHION GREAT AGAIN (@mfga.official) preko obleke s cvetovi VENTURA (@joseventuravbcg), lahko športno začinimo s supergami ETHYC4HUMANITY (@ethyc4humanity) in torbico HARMIN (@harminstyle). Razen uhanov PB-DESIGN (@juwelier_berends) in prstanov ELINDESIGN JEWELLERY (@Elindesignjewellery) slog modne vplivnice začinijo sončna očala GOOD SHADE (@goodshadebylifesize).

Oblačila na modelu: oprijeta obleka z velikimi rožami VENTURA (@joseventuravbcg) je krik sezone! Začimbice sloga so torbica HARMIN (@harminstyle), sončna očala GOOD SHADE (@goodshadebylifesize), uhani PB-DESIGN (@juwelier_berends) in prstani ELINDESIGN JEWELLERY (@Elindesignjewellery).

Oblačila na modelu: škoda, da je kombinezon EVE-COUTURE (@evecoutureatelier) zamudil decembrske zabave, skupaj z uhani SEASONAL WHISPERS (@seasonalwhispers) je najbolj zapeljiv modni izbor sezone …

Oblačila na modelu: škoda, da je kombinezon EVE-COUTURE (@evecoutureatelier) zamudil decembrske zabave, skupaj s čevlji LIBEAU (@libeau_shoes), torbico DESERI (@DESERIOFFICIAL) in uhani SEASONAL WHISPERS (@seasonalwhispers) je najbolj zapeljiv modni izbor sezone …

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si