Zimska pravljica na vaši mizi s pomočjo serviet Paloma Elite in Paloma Style

Na eni strani tih spokoj in na drugi uglajeno razkošje. To je vzdušje kolekcije serviet Paloma, ki bo popestrila pogrinjke v času najbolj čarobnega dela leta, ki je pred nami.

 

This slideshow requires JavaScript.

 

Naj letošnje leto vašo praznično mizo krasi razkošna zlata barva v kombinaciji z globoko modro. Na nek način se sicer zdi, da to ni barvna kombinacija, ki bi bila primerna za božični čas. Pa vendar, poskusite in se pustite presenetiti. Skoraj zagotovljeno je, da bo vaš pogrinjek izgledal zares glamurozno, ne glede na motiv serviete Paloma Elite ali Paloma Style, ki ga boste iz široke ponudbe izbrali. Svetujemo, da uporabite bele krožnike in zlat pribor. Za tiste bolj drzne pa bo prava izbira krožnikov v globoko modri in zlati barvi. Na koncu dodate samo še kak zlat dekorativni detajl in postrezite odlično domačo hrano. Vaši gostje bodo gotovo navdušeni.

 

This slideshow requires JavaScript.

 

Za tiste, ki pa ne morete mimo rdeče barve v božičnem času, pa smo v kolekciji Paloma Style natisnili tudi pester nabor motivov v bleščeče rdeči barvi v kombinaciji z zlato ali srebrno. Motivi so takšni, da lahko vašo mizo krasijo in dopolnjujejo praktično skozi ves zimski čas in ne zgolj na božični večer. Otroci se bodo zagotovo razveselili ljubkega severnega medvedka z rdečo kučmo in črtastim šalom.

Naj bo vaše druženje ob praznično pogrnjeni mizi predvsem lepo, sproščeno in prijetno. Nikar ne pozabite na serviete Paloma Elite ali Paloma Style, saj so uporabne, lepe in z njimi vedno pustite pozitiven vtis pri gostih, ki se znajdejo za vašo mizo.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si