Zimska zabava na prvem snegu v Ljubljani

V Galeriji Emporium se je v sklopu Meseca italijanske mode odvil še en vrhunski modni dogodek, kjer so predstavili najnovejše modne smernice blagovne znamke Diadora in nas z legendarno italijansko blagovno znamko Colmar popeljali na prvi sneg. 

V sproščenem vzdušju so ambasadorji obeh blagovnih znamk, bronasta olimpijka Gloria Kotnik, izjemna igralca Jernej Kuntner in Domen Valič, vedno nasmejana Metka Albreht in drugi modni navdušenci poskrbeli za čudovit večer.

Gloria Kotnik in Metka Albreht

Diadora je italijanska blagovna znamka športne obutve z več kot 70-letno tradicijo. Legendarni nogometni obrazi Diadore 90. let (Marco van Basten, George Weah, Roberto Baggio, Francesco Totti, Roy Keane …) so odlični obutvi vtisnili neizbrisen pečat, v 3. tisočletju pa se vrača s svežim dizajnom, tehnološkimi inovacijami in z vrhunskimi materiali. Celotna kolekcija »Made in Italy« je prežeta s trajnostnimi koncepti.

Colmar Slovenke in Slovence že dolgo navdušuje z izjemno kakovostjo in barvito paleto oblačil, obutve ter modnih dodatkov. Je sinonim italijanskega dizajna in bogate dediščine blagovne znamke Colmar, ki jo odlikuje športno-modni navdih in tehnična popolnost. Predstavljena je bila jesensko-zimska kolekcija, katere osnovni motiv je bivanje v sozvočju z naravo. Kot pri Diadori, se tudi v Colmarju vse vrti okoli trajnosti in ekologije – tako v lahkih, zračnih in toplih materialih kot v embalaži.

Mesec italijanske mode poteka v Emporiumu, Galeriji Emporium in v spletni trgovini Emporium.si v sodelovanju z Italian Trade Agency, pod okriljem Veleposlaništva Italije v Sloveniji. Vrhunski projekt s predstavitvijo uglednih italijanskih blagovnih znamk se bo zaključil 15. oktobra.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si