Živahni pomladni trendi: velika Europarkova modna revija

GRAZIA bo navdih za nove trende prihajajoče sezone našla na veliki Europarkovi modni reviji!
Boste z nami?

Vonj po pomladi. Cvetoči travniki, polni trobentic, zvončkov in žafranov. Topli sončni žarki in misel na vedno daljše dneve nas navdajajo s posebno energijo.

V dneh pred prihodom koledarske pomladi je pravi čas, da prevetrimo garderobo in pomlad pričakamo v najnovejših modnih kombinacijah. Pravi navdih za nove modne kose bo ponudila prihajajoča Europarkova modna revija.


Barvito v cvetočo pomlad

Europarkova pomladna modna revija bo v petek, 15. marca, z začetkom ob 17.30 postregla z več kot 70 stylingi tako za poslovne priložnosti kot tudi za prosti čas. Manjkali ne bodo niti modni kosi za športne aktivnosti in plažo, ki jo že vsi pogrešamo. Vrhunske manekenke in manekeni se bodo sprehodili v zadnjih trendih, ki so že na voljo v prodajalnah mariborskega nakupovalnega središča. Letošnje modne zapovedi narekujejo koralne in druge živahne barvne odtenke ter mornarske in cvetlične vzorce. Za pravo pomladno-poletno vzdušje pa bodo poskrbeli še posebni učinki, ki bodo pričarali pravi modni spektakel. Vse obiskovalce bo pozdravila lepotica s TV-ekranov Bernarda Žarn, za piko na i živahnemu vzdušju pa bo poskrbela energična slovenska pevka Alya.

Petek, 15. marca
ob 17.30,
več kot 70 modnih stylingov.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si