Življenje doma je lahko čisti užitek

V teh pomladnih dneh bi verjetno raje počeli vse drugo, kot bili doma, a dano situacijo je treba izkoristiti. Življenje teče dalje, zato se nasmejte in uživajte. Morda je zdaj pravi čas, da v red spravite svojo kožo in jo končno negujete tako, kot si zasluži.

Osvežite pogled

Predel okoli oči zahteva posebno nego, za katero nam pogosto zmanjka časa. Zdaj je pravi trenutek, da okoli oči redno nanašate posebno kremico. Prekrvavljenost kože na tem predelu je namreč šibkejša, zaradi utrujenosti pa se mikrocirkulacija krvi še bolj upočasni, zato se hitro pojavijo temni obročki in zabuhlost.

Nasvet: Kremo na predel okoli oči nanesite s prstancem, in sicer z rahlim tapkanjem, brez drgnjenja. Tapkanje namreč pospeši mikrocirkulacijo, povečuje drenažo in torej poživi kožo.

Vzemite si čas za masko

Kdor jo preizkusi, jo obožuje! Vlažilna SOS maska iz Nuxe linije za 48-urno intenzivno vlaženje – Crème Fraîche de Beauté. Zaradi edinstvene kombinacije rastlinskih mlečkov in hialuronske kisline naravnega izvora predstavlja pravo infuzijo svežine, koži pa povrne mehkobo, udobje in sijaj.

To izjemno SOS vlažilno masko, ki vsebuje vsaj 94,9 % sestavin naravnega izvora, uporabljajte enkrat ali dvakrat tedensko. Po nanosu jo pustite delovati 10 minut in jo kasneje vmasirate v kožo ali izperete. Lahko pa jo pustite delovati tudi čez noč. Koža vam bo hvaležna.

Nasvet: Masko postavite v hladilnik za 15 minut. Ohlajeno masko vmasirajte na očiščen obraz. Tako boste spodbudili mikrocirkulacijo kože, zato bo ta ponovno zasijala.

Zaščitite roke

Umivanje in razkuževanje rok sta osnovni orožji v boju proti koronavirusu, ki kroji naša življenja v zadnjih dneh. Pogosto nosimo tudi zaščitne rokavice za enkratno uporabo. Trenutno je zato le malo srečnežev, ki se lahko pohvalijo, da imajo lepo in gladko kožo na rokah.

Nasvet: Pred spanjem nanesite debelejši sloj kreme za roke. Lahko vanjo vmešate tudi nekaj kapljic suhega olja Huile Prodigieuse, ki vsebuje 7 dragocenih rastlinskih olj, ki bodo obnovila tudi obnohtno kožico.

Dišeča kopel za sprostitev

Notranji mir lahko doživite tudi v kadi. V prijetno toplo vodo dodajte nekaj kapljic oljnega gela Prodigieux, ki vas bo s svojimi dišečimi notami popeljal v svet topline, sonca in nežnosti. Pregnali boste napetost in poskrbeli, da bo vaša koža nahranjena in sijoča.

Nasvet: Dišeči kopeli naj sledi nega s suhim oljem Huile Prodigieuse. Nanesite ga z nežnimi masažnimi gibi.

Vidite, življenje doma je lahko čisti užitek? Vse NUXE izdelke si lahko domov naročite prek spletne trgovine www.sophia.si.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si