Življenjske modrosti najstarejše modne ikone na svetu

Navdihujoča modna dama Iris Apfel, ki bo avgusta letos dopolnila 99 let, ne navdušuje le z eklektičnim slogom oblačenja, vendar tudi z bogatimi življenjskimi resnicami.

 

“Naslednje leto bom dopolnila 100 let in povem vam, da se še zmeraj počutim tako zelo mlado, živo in polno energije!” –Iris Apfel za Vogue

 

 

Legendarna Newyorčanka, modna poslovna ženska Iris Apfel se ne glede na svojo zavidljivo visoko starost ne omejuje pri življenjskih aktivnostih, počne, kar jo veseli in živi za trenutek. Še zmeraj se aktivno udeležuje kulturnih in umetniških dogodkov, se izobražuje, piše knjige, navdihuje s svojim prepoznavnim pisanim oblačilnim stilom in je strastna v vsem, česar se loti.

GRAZIINA modna vzornica je razkrila naslednjih sedem življenjskih resnic.

 

Zakaj ne bi oblekli nečesa, s čimer bi sporočali: ”To danes sem prava jaz!”

Če je vaša pričeska popolna in vaša obutev kakovostna, lahko dosežete vse, kar ste si zadali.

Preteklost se ne bo vrnila, prihodnosti pa še ni. Živi vsak svoj dan, kot da je tvoj zadnji.

Moj način oblačenja je morda res zelo drugačen in skoraj moteče ekscentričen za nekoga, ki stavi zgolj na znamke. Ampak veste kaj? Za takšne opazke mi je malo mar!

Če radi počnete nekaj, v čemer vaš partner ne uživa tako kot vi, vseeno nadaljujte in ne opustite vaše strasti. A kljub temu tudi vi kdaj storite ali poskusite nekaj, kar je partnerju bolj všeč kot vam.

Ko se ne oblečete tako, kot se obleče večina, vam tudi ni treba razmišljati tako, kot razmišlja večina.

Zaupajte v lasten instinkt. Brez pretiranega razmišljanja se prepustite stvarem, ki vas navdušujejo in v vas vzbudijo strast.

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si