Nad gube na naraven način? Vse je mogoče!

Življenje je hitro in polno stresnih trenutkov, zato res prija, ko se lahko ustavimo, sprostimo v objemu narave in si povrnemo moči. Tako dobro, kot nam dene narava, naravne sestavine prijajo naši koži. Nova NIVEA Naturally Good linija proti gubam z 99 % naravnih sestavin in 1 % sestavin za varnost in stabilnost formule, v hipu osveži in navlaži kožo obraza, zmanjša izrazitost gub, vi pa lahko znova v polnosti zasijete pri vseh novih podvigih.

 

Foto: @nivea

 

Nega proti gubam, ki ji lahko popolnoma zaupate

Vse več žensk razume, da je anti-age nega stvar zaupanja v sestavine. Ne želijo vedeti samo, česa izdelek ne vsebuje, temveč tudi, kaj vsebuje. Nova linija NIVEA Naturally Good proti gubam vsebuje kombinacijo 99 % sestavin naravnega izvora in 1 % dodatnih sestavin za varnost in stabilnost formule, ki je plod 100-letnih izkušenj in strokovnega znanja na področju raziskav in nege kože podjetja Beiersdorf. Vse to zagotavlja 100-odstotno zaupanje v novo linijo nege proti gubam, ki sledi uspehu izdelkov za nego obraza Naturally Good.

 

Nova redna nega kože zjutraj in zvečer

Dan začnite tako, da nežno vmasirate v kožo novo NIVEA Naturally Good dnevno kremo proti gubam z naravnimi sestavinami proti staranju, ki vašo kožo ohranja navlaženo 24 ur. Zvečer odstranite ličila na naraven in učinkovit način z novo NIVEA Naturally Good micelarno vodo, ki koži pusti, da zadiha, ter jo naredi mehko in voljno. Zvečer pa si vzemite čas in svojo kožo naredite še bolj gladko z NIVEA Naturally Good nočno kremo proti gubam. Formula z 99 % sestavin naravnega izvora koži pomaga pri nočni regeneraciji in v dveh tednih vidno zmanjša linije in gube.*

 

Transparentno, vegansko in okolju prijazno

Linija NIVEA Naturally Good je odgovorna do kože in našega planeta, saj ne vsebuje nobenih snovi živalskega izvora. Sestavine so ali naravnim enake, naravne ali certificirano ekološke, kot je ekološki izvleček plodov repinca ali ekološke aloje. Poleg tega se lahko vsa embalaža reciklira. Za dodatno embalažo je uporabljen recikliran karton, kar pomeni, da embalaža nosi tudi logotip FSC. Embalaža izdelkov za nego obraza je izdelana iz PP, zato je v celoti, razen zaporne folije, primerna za recikliranje. Plastenke micelarne vode so izdelane iz 97 % reciklirane odpadne plastike.

 

Odkrijte nove izdelke NIVEA Naturally Good proti gubam

This slideshow requires JavaScript.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si