Znamka Chanel z novo ambasadorko

S 1. januarjem 2021 bo ambasadorka in predstavnica modne hiše Chanel postala Charlotte Casiraghi. Novica in novo sodelovanje je posledica dolgoletnega prijateljstva s Karlom Lagerfeldom in Virginie Viard, Charlotte je namreč del Chanelove družine vse od njenih najstniških let, med drugim je bila leta 2012 fotografirana s strani oblikovalca za knjigo The Little Black Jacket: Chanel’s Classic Revisited by Karl Lagerfeld and Carine Roitfeld hkrati pa jo redno videvamo v Chanelovih kreacijah in je zvesta obiskovalka Chanelovih revij in dogodkov.

Diplomirana filozofinja z veliko strastjo do literature in poezije (umetnost, ki ji jo prebližal prav Karl osebno) je nova Chanelova ambasadorka predsednica Rencontres philosophiques de Monaco, združenja, ki ga je ustanovila leta 2015 in katerih cilje je slavljenje in promocija filozofije skozi mesečne tematske dogodke posvečene reflektiranju, diskusiji in širjenju idej. To se seveda popolno dopolnjuje z neskončno ljubeznijo Gabrielle Chanel in Karla Lagerfelda do literature, kar je Virginie Viard in Charlotte Casiraghi vodilo v poseben projekt imenovan Les Rendez-vous littéraires rue Cambon (slo. zmenki na rue Cambon), ki bo v letu 2021 skupaj pripeljal ženske pisateljice in igralke, ki bodo skupaj brale, diskutirale in delile svoje osebne ideje in poglede na njihovo osebno delo ali dela ljudi, ki jih občudujejo.

Prvi takšen zmenek se bo zgodila 26. januarja, Charlotte pa bomo lahko videli tudi v prihajajoči kampanji za pomlad/poletje 2021, ki bo luč sveta ugledala 1. janurja 2021!

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si