Predstavljamo popolna ličila za vsakodnevno ustvarjanje make-upa!

Golden Rose_Senčila

Ličila Golden Rose, ki jih podjetje Erkul Cosmetics proizvaja že od leta 1983, so si v svetovnem merilu že oblikovala visok status, pri nas pa so nekaj mesečna novost, ki jo ljubiteljice trendovske kozmetike že uvrščajo med svoje najljubše lepotilne znamke. Golden Rose je s 30-letnimi izkušnjami eno izmed vodilnih svetovnih proizvajalcev v kozmetičnem sektorju. Ponuja široko paleto kakovostni ličil po dostopnih cenah, predvsem pa znamka Golden Rose spada med pet vodilnih proizvajalcev lakov za nohte na svetu. Svoje izdelke prodajajo v več kot 90 državah in na kar petih celinah, z letošnjim letom pa so končno na voljo tudi v Sloveniji.

Golden Rose_Primer

Ko si gredo nizke cene in visoka kvaliteta z roko v roki …

Kozmetika Golden Rose kot specialist na tem področju sicer ponuja deset različnih linij lakov za nohte – od mat, svetlečih do hitro sušečih v neskončno bogati paleti več kot stotih modnih odtenkov.

Golden Rose_Laki za nohte Sicer pa ponudba zajema vse, kar ženska potrebuje za dober make-up. Pudre in tekoče podlage različnih tekstur, BB kreme, primerje, črtala za oči, eyelinerje, senčila, maskare, bronzerje, bleščila in šminke … vse to in še mnogo več najdete na policah trgovin Golden Rose, ki se nahajajo v ljubljanskem BTC-ju Hala A7, Cityparku Ljubljana in Planetu TUŠ Koper.

Golden Rose_Bronzer

Ličila Golden Rose so, kljub temu da so na voljo po zelo dostopnih cenah, izdelana na podlagi visokih standardov kakovosti. Izdelki vsebujejo pigmente in surovine, ki so skladni s predpisi FDA in EU ter so uvoženi iz Amerike in Evrope. Surovine in embalažni materiali, ki se uporabljajo v proizvodnem procesu, so fizično, kemično in mikrobiološko testirani v laboratorijih, opremljenih s tehnološkimi napravami. Z vsemi izdelki pred prodajo v evropskih laboratorijih opravijo preizkus varnosti, zato  zadovoljujejo Zahtevo o varnosti izdelkov EU 1223/2009. Surovine in izdelki pri proizvodnji kozmetike Golden Rose niso testirani na živalih!

Golden Rose_Citypark_Wonder lash mascara

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri