Predstavljamo popolna ličila za vsakodnevno ustvarjanje make-upa!

Golden Rose_Senčila

Ličila Golden Rose, ki jih podjetje Erkul Cosmetics proizvaja že od leta 1983, so si v svetovnem merilu že oblikovala visok status, pri nas pa so nekaj mesečna novost, ki jo ljubiteljice trendovske kozmetike že uvrščajo med svoje najljubše lepotilne znamke. Golden Rose je s 30-letnimi izkušnjami eno izmed vodilnih svetovnih proizvajalcev v kozmetičnem sektorju. Ponuja široko paleto kakovostni ličil po dostopnih cenah, predvsem pa znamka Golden Rose spada med pet vodilnih proizvajalcev lakov za nohte na svetu. Svoje izdelke prodajajo v več kot 90 državah in na kar petih celinah, z letošnjim letom pa so končno na voljo tudi v Sloveniji.

Golden Rose_Primer

Ko si gredo nizke cene in visoka kvaliteta z roko v roki …

Kozmetika Golden Rose kot specialist na tem področju sicer ponuja deset različnih linij lakov za nohte – od mat, svetlečih do hitro sušečih v neskončno bogati paleti več kot stotih modnih odtenkov.

Golden Rose_Laki za nohte Sicer pa ponudba zajema vse, kar ženska potrebuje za dober make-up. Pudre in tekoče podlage različnih tekstur, BB kreme, primerje, črtala za oči, eyelinerje, senčila, maskare, bronzerje, bleščila in šminke … vse to in še mnogo več najdete na policah trgovin Golden Rose, ki se nahajajo v ljubljanskem BTC-ju Hala A7, Cityparku Ljubljana in Planetu TUŠ Koper.

Golden Rose_Bronzer

Ličila Golden Rose so, kljub temu da so na voljo po zelo dostopnih cenah, izdelana na podlagi visokih standardov kakovosti. Izdelki vsebujejo pigmente in surovine, ki so skladni s predpisi FDA in EU ter so uvoženi iz Amerike in Evrope. Surovine in embalažni materiali, ki se uporabljajo v proizvodnem procesu, so fizično, kemično in mikrobiološko testirani v laboratorijih, opremljenih s tehnološkimi napravami. Z vsemi izdelki pred prodajo v evropskih laboratorijih opravijo preizkus varnosti, zato  zadovoljujejo Zahtevo o varnosti izdelkov EU 1223/2009. Surovine in izdelki pri proizvodnji kozmetike Golden Rose niso testirani na živalih!

Golden Rose_Citypark_Wonder lash mascara

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si