Znamka, ki ženskam pomaga povedati njihovo zgodbo

Znamka, ki sta jo leta 1999 ustanovili Rikke Baumgarten in Helle Hestehave in ki danes velja za eno vodilnih danskih modnih hiš. Brezčasne a stilsko dovršene kolekcije, pisani kontrasti, žive barve, zapojemljivi vzorci in prekrasnih materiali je le nekaj besed s katerimi bi lahko opisali kolekcije in oblačila znamke Baum und Pferdgarten.

“Želiva ustvarjati oblačila za ženske, ki se želijo zabavati in ki želijo izražati svoj stil in svojo osebnost. Najine kolekcije so lahko nošene na najrazličnejše načine s strani najrazličnejših žensk, ustvarjava namreč oblačila, ki ženskam pomagajo povedati njihovo zgodbo!”

– Kreativni direktorici, Helle Hestehave and Rikke Baumgarten.

Poleg osebnega stila in individualnega izražanja pa je za oblikovalki izjemno pomemben tudi trajnostni vidik oblikovanja. Pri svojem delu želita namreč ustvarjati harmonijo s fokusiranjem na zanesljivost in odkritost ter na trende, ki niso omejeni samo na aktualno sezono. Prizadevata si za večjo transparentnost v industriji in želita pokazati kako ustvarjati trajnostno ravnovesje za boljšo prihodnost našega planeta ne le z besedami, temveč predvsem z dejanji, kot je omejevanje virov, trajnostni materiali in predvsem trajnostno vizijo za boljši jutri!

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si