Znamka & Other Stories od sedaj na voljo tudi v Sloveniji

 

& Other Stories bo 3. oktobra na vselej rastoči seznam dostavnih lokacij na stories.com dodal Slovenijo, s čimer bo vsem Slovencem omogočil nakupovanje in naročanje najljubših kosov neposredno v spletni trgovini.

„V oblikovanje naših kolekcij smo vložili veliko truda in skrbnosti, zato je zares čudovito opazovati, kako oživijo v ženskih garderobnih omarah. Upamo, da bomo skupaj z našimi zgodbami našim novim slovenskim kupcem prav tako v navdih, kot so oni nam,“ je povedala Marie Nilsson, oblikovalka RTW pri & Other Stories.

Veliko odprtje stories.com v Sloveniji bo 3. oktobra. Slovenski kupci bodo lahko brskali v iskanju navdiha in neskončnih idej za kombinacije, poleg tega pa bodo lahko tudi naročali karkoli, od modnih dodatkov, torbic in nakita do kozmetike, čevljev in kombinacij ready-to-wear.

& Other Stories je svoja vrata odprl marca 2013, ženskam pa ponuja široko ponudbo čevljev, torbic, modnih dodatkov, kozmetike in kombinacij ready-to-wear. V ateljejih v Parizu, Stockholmu in Los Angelesu oblikujemo različne modne in lepotne kolekcije z veliko pozornostjo na detajlih in kakovosti. Kupci lahko najdejo vse, od ženstvenega in eklektičnega, elegantnega in krojenega do sproščenega in glamuroznega.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si