Znamka & Other Stories od sedaj na voljo tudi v Sloveniji

 

& Other Stories bo 3. oktobra na vselej rastoči seznam dostavnih lokacij na stories.com dodal Slovenijo, s čimer bo vsem Slovencem omogočil nakupovanje in naročanje najljubših kosov neposredno v spletni trgovini.

„V oblikovanje naših kolekcij smo vložili veliko truda in skrbnosti, zato je zares čudovito opazovati, kako oživijo v ženskih garderobnih omarah. Upamo, da bomo skupaj z našimi zgodbami našim novim slovenskim kupcem prav tako v navdih, kot so oni nam,“ je povedala Marie Nilsson, oblikovalka RTW pri & Other Stories.

Veliko odprtje stories.com v Sloveniji bo 3. oktobra. Slovenski kupci bodo lahko brskali v iskanju navdiha in neskončnih idej za kombinacije, poleg tega pa bodo lahko tudi naročali karkoli, od modnih dodatkov, torbic in nakita do kozmetike, čevljev in kombinacij ready-to-wear.

& Other Stories je svoja vrata odprl marca 2013, ženskam pa ponuja široko ponudbo čevljev, torbic, modnih dodatkov, kozmetike in kombinacij ready-to-wear. V ateljejih v Parizu, Stockholmu in Los Angelesu oblikujemo različne modne in lepotne kolekcije z veliko pozornostjo na detajlih in kakovosti. Kupci lahko najdejo vse, od ženstvenega in eklektičnega, elegantnega in krojenega do sproščenega in glamuroznega.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri