Znamka za svobodno in samozavestno žensko

Znamka, ki se je rodila iz želje po ustvarjanju brezčasnih kosov, ki med seboj prepletajo moderni duh in feminilnost, to je znamka TOVE. Skozi prestižne materiale in vrhunske kroje, se z vsako novo kolekcijo poklonijo aktualno sezoni, a hkrati stopijo korak dalje, s čimer zagotavljajo in obljubljajo dolgoročnost in svobodo.

Ustanoviteljici znamke Camille Perry in Holly Wright sta združili svoje znanje, ki sta ga pridobili v petnajstih letih njune kariere v modni industriji in ustvarili prekrasna oblačila za moderno, samozavestno in sproščeno žensko. Njun dizajn tako prepleta tisti pravi ženski instikt, ki pa ga seveda vodi in usmerja jasna vizija, dveh žensk na njuni misiji!

Vsak kos modne znamke TOVE se poklanja osebnemu stilu in poudarja njegovo vsestranskost in raznolikost, ko gre za nošenje, plastenje in kombiniranje. Poseben poudarek je na detajlih, njihova prednost pa je v neverjetni sposobnosti kako se neopazno in preprosto prilagajajo priložnosti in kontekstu. TOVE oblačila so torej luksuzna, a hkrati nosiljiva, oblačila s katerimi zagotovo ne bomo ostale neopazne, a se bomo vedno dobro počutile v svoji koži. Žensko ime TOVE namreč izhaja iz Danske in predstavlja moč in lepoto, kar pooseblja prav vse, kar znamka TOVE je.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si