Znani blogerki ustvarili čevlje za Alpino


Pred dobrega pol leta je Alpina k sodelovanju in kreiranju kolekcije Alpina pomlad/poletje 2018 povabila modno blogerko Aljo Bitenc in mami blogerko Bojano Ksela Rose z namenom, da ustvarita obutev po svojem okusu, ki bo v Alpinine trgovine pripeljala novo, mlajšo generacijo.

Gre za prvi slovenski primer povezovanja blogerk s proizvajalcem modne obutve, pri čemer modni navdušenki sodelujeta pri celotnem razvoju vsaka svojega modela čevlja.

Slovenski izdelek – sandal ALPINA by Alja Bitenc
Alja Bitenc je o njenem modelu čevlja povedala: “Pri izdelavi čevlja sem izhajala iz svojega lastnega stila in okusa – želela sem ustvariti model čevlja, ki predstavlja mene, obenem pa je primeren za vsakodnevno nošnjo in stiliranje z najrazličnejšimi stylingi. Gre za minimalističen kos, ki je narejen iz visokokvalitetnih naravnih materialov (usnje) s trendi dodatkom – perlice na petah čevljev.”

Na voljo v več barvnih kombinacijah
Alja se je odločila za 3 barvne kombinacije – klasično črno, pomladno/poletno bež oziroma nude in pa letošnje leto zelo popularno bordo rdečo: “Za črno sem se odločila zato, ker je ta barva najbolj klasična, nosljiva, najbolj primerna za kombiniranje in pa predvsem najbolj zaželena med modnimi navdušenkami. Bordo rdeča je trenutno zelo trendi, bež/nude barva (moja najljubša) pa je barva, ki je primerna in zelo nosljiva za pomladno/poletne mesece.”  Bojana pa se je odločila za črno in bež.

Ekskluzivni modeli so na voljo v spletni prodajalni po ugodnješi ceni do 14. marca, od 14. marca naprej pa bodo vsi modeli na voljo v izbranih prodajalnah Alpina (Ljubljana BTC, Kranj MC, Koper, Maribor TC Tabor).

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si