Znani na “pre-shopping” dogodku KENZO x H&M

HM ekipa: Lana Radnić, Danilo Drobnjak, Ivona Rauch in Sandra Orazem

HM ekipa: Lana Radnić, Danilo Drobnjak, Ivona Rauch in Sandra Oražem

Včeraj popoldne je v Cityparku Ljubljana potekala VIP predstavitev kolekcije Kenzo x H&M. Med prvimi so se med policami posebnega oddelka s kolekcijo Kenzo x H&M sprehodili ambasadorji ekskluzivne kolekcije – tetovatorka Simona Borštnar, pevka in harfistka Raiven ter baletnik Lukas Zuschlag. Pre-shoppinga za kolekcijo Kenzo x H&M, ki bo širšemu krogu obiskovalcev dostopna danes v ljubljanskem Cityparku, so se udeležili tudi številni znani obrazi.

Ambasadorji kolekcije: Raiven, Lukas in Simona

Ambasadorji kolekcije: Raiven, Lukas in Simona

Raiven, harfistka in pevka, je ob videni kolekciji povedala: “Kar nekaj kosov popolnoma ustreza moji osebnosti, ker so zelo odštekani in kul. Navdušila so me tudi oblačila iz moške kolekcije, sploh puhasta jakna, ki je noro barvita in deluje dokaj rejversko. Predstavljam si, da bi bila odlična v kombinaciji s popolno črnino. Tudi v črne moške čevlje z zelenim robom sem se zaljubila na prvi pogled.”

Lukas Zuschlag, baletnik, je nad kolekcijo prav tako navdušen: “Ko sem videl nabor, sem se navdušil nad drznimi kombinacijami barv in vzorcev. Vojaška parka mi je takoj padla v oči, tako kot pulover, ki sem si ga izbral, izvrstni pa so tudi moški gležnjarji. Pri ženski kolekciji prevladujejo folklorne obleke, ki v meni vzbujajo zelo prijetne spomine na predstavo Labodje jezero, saj smo takrat sodelovali z oblikovalcem in kostumografom Urošem Belantičem. Tako kot sem bil takrat navdušen nad njegovim likovnim jezikom, sem tudi zdaj nad izvrstno kolekcijo Kenzo X H&M.”

Simona Borštnar, tetovatorka in umetnica, je priznala, da ji je ob ogledu kolekcije zaigralo srce: “Prisegam na črno, a rože, ki krasijo jakno, izbrano za dogodek, so prelepe. Motivi rož se pogosto pojavljajo tudi pri mojem delu, zato so mi še toliko bolj pri srcu. Zanimivo je tudi to, kako dobro se počutim v oblačilih Kenzo x H&M! Lahko potrdim, da so materiali resnično ekskluzivni in vrhunski, medtem ko so vzorci in kroji predvsem izredno drzni.”

Eric Maj Potočnik in Matjaž Plošinjak

Eric Maj Potočnik in Matjaž Plošinjak

Kot so povedali ambasadorji, kolekcijo Kenzo x H&M resnično odlikujejo neverjetni potiski, barve in umetniški naboj. Dan preden so oddelek odprli za širšo javnost, so lahko med izbranimi kosi kolekcije izbirali številni povabljenci – modni navdušenci, blogerji in znani obrazi. Med njimi tudi Prisha Justinek, Maja Ferme, Peter Poles, Nika Veger, Tesa Jurjaševič, Matjaž Plošinjak in Eric Maj Potočnik, Ula Furlan, Nejc Simšič, Jana Koteska, Hermina Kovačič, Tjaša Kokalj, Špela Jambrek, Ursula Gawish in številni drugi. Ambasadorji kolekcije so bili navdušeni nad naborom igrivih kosov, smelih potiskov in živih barv v kolekciji Kenzo x H&M.

Ula Furlan

Ula Furlan

Tjaša Kokalj Jerala

Tjaša Kokalj Jerala

Špela in Polona Jambrek

Špela in Polona Jambrek

Nika Veger

Nika Veger

Manja Plešnar

Manja Plešnar

Maja Ferme

Maja Ferme

Jana Koteska

Jana Koteska

Foto: PR H&M

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si