Znani obrazi na VIP dogodku meseca proslavili ekskluziven parfum

GT collection, VIP dogodek

 

Terasa hotela InterContinental se je pretekli četrtek spremenila v elegantno kuliso najbolj dišečega VIP dogodka v prestolnici, kjer so znane Slovenke in Slovenci proslavili prvo javno predstavitev zapeljivih parfumov s slovenskim podpisom.

 

Pretekli četrtek, 17. 9., se je na terasi z najlepšim razgledom v prestolnici odvijala prva predstavitev moških in ženskih parfumov slovenske blagovne znamke GT collection, za katero stoji prepoznaven slovenski maneken in podjetnik Gašper Tratnik. Na ekskluziven dogodek, zaznamovan z opojnimi vonji moškega parfuma GT collection The CEO in ženske dišavne različice GT collection Executive, je bila povabljena zgolj peščica znanih slovenskih osebnosti, ki na dotično kolekcijo parfumov prisegajo že od samega začetka.

 

Gašper Tratnik, GT collection

 

Prvi visokokakovosten parfum v Sloveniji

Gašper Tratnik, ustanovitelj in oblikovalec blagovne znamke GT collection, ki deluje v modni industriji že od leta 2013, je vse do danes nadgrajeval podjetniške ideje s poslovnimi izkušnjami pridobljenimi tako v tujini kot doma. GT collection se ponaša z izrazito italijanskim modnim slogom, ki je rdeča nit ročno izdelanega nakita za moške in ženske, moških ur, kolekcije usnjenih pasov in oblačil, pred kratkim pa se jim je pridružila še kolekcija obutve z unikatnimi potiski. Ambiciozen Gašper tudi po vseh naštetih uresničenih zamislih ne počiva na lovorikah, temveč samozavestno uresničuje nove zamisli in zastavlja cilje še višje.

Najnovejša pridobitev blagovne znamke sta parfuma za moške in ženske, ki prisegajo na poletne vonje s podnotami citrusov v kombinaciji s poprom. Pevec Tilen Lotrič, osebni trener Jan Kovačič in vplivnež Gregor Kirsch so le nekateri izmed slavnih Slovencev, ki so izbrali svojo stekleničko GT collection The CEO. Tudi pevki Alya in Ines Erbus ter Katarina Benček niso skrivale navdušenja nad sladkimi notami pralin in breskve, ki izpopolnjujejo GT collection Executive.

 

Gašperjev dolgoletni prijatelj in podpornik Matjaž Lesjak, Mister Slovenije 2015 in podjetnik, je za Grazio dejal naslednje:

 

“Z Gašperjem sva dobra prijatelja že vrsto let in se tako na kariernem kot osebnem področju podpirava in bodriva drug drugega že odkar se poznava. Trdno verjamem v njegov uspeh, saj vem, koliko truda, neprespanih noči in vztrajnega dela je vložil v svojo blagovno znamko. Že sedaj mu je uspelo ogromno in vem, da ga v prihodnosti čakajo še večje zgodbe. Gašper je človek velikih idej in tem idejam ne pusti počivati.”

 

This slideshow requires JavaScript.

 

Še dlje, še višje!

Gašper, ki je s ponosom predstavil svojo prvo kolekcijo visokokakovostnih parfumov GT collection, se je z iskreno hvaležnostjo zahvalil vsem zbranim gostom in ekskluzivnost VIP dogodka zaokrožil s še ekskluzivnejšim in skrivnostnim namigom o prihodnjih presenečenjih, ki bodo zrasla pod okriljem njegove lastne blagovne znamke:

 

“Na ta projekt sem izjemno ponosen, a to je šele začetek! Bodite pripravljeni na še več presenečenj, kajti v GT collection vzhaja že nekaj novega.”

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si