Znebite se podočnjakov na hiter način – za vedno!

Poslovite se od podočnjakov in odpravite zabuhlost na najhitrejši možen način.

Se tudi ve zbujate z zabuhlimi očmi in neprivlačnimi temnimi kolobarji, ki vam lahko v trenutku pokvarijo prve jutranje trenutke ob pogledu v ogledalo? Ne glede na naspanost, GRAZIA ve, da se zabuhle oči in podočnjaki lahko zgodijo vsaki izmed nas, saj je koža okrog oči izjemno občutljiva na na različne spremembe v telesu, ki so običajno povezane z zadrževanjem vode v telesu.

Najpogostejši razlogi za zabuhlost so posledica prevelike količine zaužite soli, stresa, prekomerne količine toksinov v telesu, prekomernega pitja alkohola in zadrževanja vode zaradi hormonskih sprememb ali pa preprosto manko spanca. Zato, drage dame, ne pozabite na svojih dragocenih 7 do 8 ur spanja, ki preverjeno delajo čudeže.

Če pa se kljub kvalitetnemu spancu vse prevečkrat zbudite s podočnjaki in zabuhlimi očmi, vam GRAZIA predstavlja najhitrejšo in najučinkovitejšo rešitev, za katero bi si želeli, da bi vam jo prijateljica prišepnila že davno nazaj!

Nuxe vlažilna kremica za predel okoli oči Creme Prodigieuse Yeux, ki odpravlja zabuhlost in podočnjake ter deluje proti utrujenemu izgledu, bo odslej našla mesto tudi v vaši jutranji lepotni rutini.

Naročite se na GRAZIO in prejmite darilo Nuxe Contour des Yeux.

Le še dober teden imate časa, da se naročite na revijo GRAZIA in prvi prejmete jubilejno št., s katero bomo praznovali 7 let ter prejmete to lepo darilo, ki bo krivo za vse nadaljnje jutranje lepotne čudeže.

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si