Zoofa navdušuje slovenske igralke in voditeljice!

diapozitiv4

Modne navdušenke in ljubiteljice domačih modnih oblikovalcev, za vas imamo navdušujočo novico. V trgovini Zoofa med 6. in 31. januarjem 2017 potekajo zimski popusti. Označeni artikli v trgovini so znižaani do 30%, za vsak nakup v skupni vrednosti nad 350 eur pa vam v Zoofi podarjajo izdelek, ki si ga lahko sami izberete med izdelki na darilni polici. Zakaj se odpraviti v Zoofo ravno zdaj? Ker ste novoletna darila svojih dragih že odprle, januarja pa je pravi čas, da obdarujete same sebe. Da vas v nakupovalni pohod po Zoofi še lažje prepričamo, vam na ogled ponujamo delček dveh zimskih modnih zgodb s priznanima slovenskima dramskima igralkama in voditeljico v glavnih vlogah.

Dramska igralka Alja Kapun, ki se jo morda spomnite iz nanizanke Pod eno streho, med drugim pa tudi učiteljica baleta in mama treh majhnih otrok se je kot redna stranka, navdušena nad Zoofinimi izdelki, odlično znašla v vlogi modela. Zimska modna zgodba je nastala v sodelovanju s fotografinjo Anu Lin (Ultranox photography) in mojstrico ličenja Marijo Orašanin:

diapozitiv10 diapozitiv9 diapozitiv8 diapozitiv7 diapozitiv6 diapozitiv5

Zoofine blagovne znamke JSP, Nelizabeta, Firma by Sanja in Zelolepo so za zimo 2017 zdužile moči v skupni foto kampanji. Za ambasadorki so oblikovalke izbrale svoji prijateljici in Zoofini podpornici: igralko Mladinskega gledališča in Prešernovo nagrajenko Katarino Stegnar ter novinarko in voditeljico na TV Slovenija Melito Kontrec. Fotografirala je Neli Štrukelj, stilizirala Jelena Proković, ličila Tina Prpar.

20161217_124524_1 img_2078 img_1800 20161217_141549_1diapozitiv3 diapozitiv2 diapozitiv1

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si