Zvestoba sebi prinaša največje nagrade!

f72029c6e1083245611bfd0a878ca4c2

Vsi pojemo kakšno laž, ko je naše srce lačno.

Odnosi so zanimiva reč. Zaradi praznine, ki jo ljudje nosijo v sebi iz preteklosti in je ne znajo predelati, transformirati, se nato lahko zapletejo v različne nezdrave odnose. Še prizadeti iz prejšnjega odnosa gredo v naslednji odnos zato, ker ne zdržijo sami in si z osebo na drugi strani polnijo, blažijo praznino. Zaradi stvari (dotika, pozornosti, seksa …), ki jih dobijo od te osebe, za katere mislijo, da so v tistem trenutku nujne, da jim lajšajo bolečino, da drugače ne bi preživeli, so pripravljeni marsikaj tudi spregledati, skompenzirati. Vse za 5 minut sreče. Lačno srce, srce lačno ljubezni, prizadeto torej, nato raje poje kakšno laž, kakor da bi videlo resnico.

Tako se nalaga laž na laž in še bolj se oddaljujete sami od sebe, poglabljate bolečino, poglabljate praznino.

Ustvarjate iluzijo o osebi, ki jo imate pred seboj, v svoji glavi si jo prilagajate na ta način, kot vam v tistem trenutku ustreza in za vsak korak, za katerega veste, da ni v skladu z vami, najdete izgovor in obrazložitev, zakaj je temu tako. Torej, v čemu si želite živeti? V resnici ali laži? Želite biti zvesti iluziji ali občutkom znotraj sebe, sebi? Vsi smo imeli izkušnje, ki so nas prizadele, od vas pa je odvisno, kako se boste odzvali na njih, kaj se boste iz njih naučili. Izberite sebe, izberite resnico.

Včasih zna biti težko, včasih boli, a zvestoba sebi in svojim lastnim občutkom prinaša največje nagrade.

Najdite to ljubezen, tolažbo in pozornost v sebi in ozdravite vso preteklo bolečino, občutek izdaje, manjvrednosti … Šele, ko nosiš v sebi ljubezen do sebe, le-to lahko deliš z ostalimi. Ljubezen ni razdajanje 👼

Vaša  Tjaša Marin za MOUSSE DE MARIN

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si