Zvezda filma “Petdeset odtenkov teme” za premiero izbrala drzno obleko

Premiere Of Universal Pictures' "Fifty Shades Darker" - Arrivals

V četrtek, 2. februarja, se je v Los Angelesu zgodila hollywoodska premiera filma “Petdeset odtenkov teme”, nadaljevanje priljubljene knjižne uspešnice “Petdeset odtenkov sive”, vsi pogledi pa so bili usmerjeni v zvezdi večera – igralski par v sestavi Dakote Johnson in Jamierja Dornana.

Dakota je za to priložnost izbrača izredno drzno pudrasto kreacijo z globokim dekoltejem in razgaljenim hrbtom. Obleka, torej, nikakor ni imela prostora, kamor bi se lahko skril modrček, a kljub vsej drznosti je bila Dakota videti nežna in sramežljivo ljubka, saj sta ji tukaj nasproti prišli dolžina in barva obleke. Igralka je videz dovršila z nežnim makeupom s poudarjenimi bordo rdečimi ustnicami, z ustnicami ujemajočim lakom na nohtih in razmršeno francosko kito, naš pogled pa je ujel tudi prelep diamantni prstan, ki je krasil prstanec Dakotine leve roke. Lepo!

Premiere Of Universal Pictures' "Fifty Shades Darker" - ArrivalsPremiere Of Universal Pictures' "Fifty Shades Darker" - ArrivalsPremiere Of Universal Pictures' "Fifty Shades Darker" - Arrivals

Foto: Getty

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si