Zvezdnice svetujejo: Tako boste ohranile mladosten videz

Veliko slavnih igralk izgleda neverjetno ne samo v filmih in na rdeči preprogi, ampak tudi v njihovem vsakdanjem življenju. Mnoge izmed njih ne izgledajo niti dan starejše od 30 let, tako da nas je milo rečeno presenetilo dejstvo, da nekatere štejejo krepko čez 40. In kako jim uspeva ohranjati mladosten videz? 5 hollywoodskih zvezdnic nam je razkrilo, kaj jih ohranja mladostne.
Igralka Julia Roberts (49) prisega na obilen zajtrk, zmerno kosilo in lahko večerjo, ob tem se ukvarja z rolanjem, njen čudovit nasmeh pa ohranja z beljenjem zob z jagodami.

Halle Berry (51) pravi, da je za ohranjanje lepote nujen 8-urni spanec, kozarec sadnega soka vsako jutro, odpoved hitri hrani in sladkarijam, vsak dan pa tudi 45 minut telovadi.

Cate Blanchett (48) za lepoto skrbi tako, da vsak dan spije sok 3 limon, predlaga omejeno uporabo ličil, redno masažo in 2 obiska savne tedensko.

Sandra Bullock (53) je predvsem zelenjavo, riž za dva ter pije sadne sokove. Za obraz uporablja kremo narejeno iz špinače in vitamina C, aktivno pa se ukvarja s kickboksingom in tekom.

Charlize Theron (42) je veliko zelene zelenjave, teče s svojimi psi ter se ukvarja z jogo in aktivno igra golf.


Foto: Getty Images

 

 

Save

Save

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si