Zvezdniki v cilju podpisali pokal Vitranc

Druženje glasbenikov v podporo največjemu športnemu spektaklu v Kranjski Gori

Na smučišču Podles v Kranjski gori je potekala smučarska tekma in druženje slovenskih estradnikov in glasbenikov. Na beli strmini ali pod njo so se znašli: Omar Naber, Dejan Vunjak, Vili Resnik, Nuša Derenda, Nipke, Jurij in Jagoda Batagelj, Zala Smolnikar, Jonatan Haller, Jaša Leban, Alex Volasko, Dragan Stevanović in mnogi drugi.

»Po progi bom šel z zmerno hitrostjo, potem bomo pa videli kako se bodo drugi odrezali«

se je pred tekmo še nasmejal Dejan Vunjak. V zvezdniški smučarski tekmi se je najbolj izkazala družina Derenda, saj sta Matevž in Frenk, sin in mož Nuše Derenda osvojila prvo in drugo mesto, tretji pa je bil plesni prvak Jurij Batagelj, ki je tudi strasten smučarski navijač.

»Kadar je dober rezultat se cela hiša trese, hčerko mečem po zraku in vsi navijamo,«

sta še povedala Jurij in Jagoda.

V ciljni ravnini so se vsi estradniki tudi podpisali na repliko pokala Vitranc. Pokal bo krožil po Sloveniji in zbiral podpise, svojo pot pa končal v arhivu pokala Vitranc.

»Slovenci smo smučarski narod in moramo smučanje podpirati tudi takrat, ko ne zmagujemo«

pravi Vili Resnik, ki se tudi sam zelo rad požene po belih strminah. Vedno nasmejani Omar Naber pa je tekmo raje spremljal s sončne terase:

»Danes sicer ne smučam, vendar sem veliko v kontaktu s prijatelji, ki radi smučajo, vedno pa tudi navdušeno navijam za naše športnike«.

Navijalo se bo tudi 9. in 10. marca na Pokalu Vitranc kjer se lahko veselimo izjemnih predstav slovenskih smučarjev na beli strmini v alpskem smučanju za moške. Morda prav letos na stopničke znova stopi slovenski tekmovalec, saj bomo lahko spremljali kar dva mlada slovenska favorita Žana Kranjca in Štefana Hadalina.

Razgrete navijače bo 9. marca do evforije razvnel še koncertni spektakel Q Max Party ob 58. Pokalu Vitranc s skupino Siddharta in Samuelom Lucasom, za športno vzdušje do zgodnjih jutranjih ur! Vstop na Q-Max Party je prost!

Navijajte na smučarskem spektaklu leta v Kranjski gori!

 

Foto: Žiga Maček

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri