30% ugodnejši oddih v 2024

Nepozabne počitnice v najlepših kotičkih Slovenije

Bliža se Črni petek (angl. Black Friday), ki vam tokrat prinaša kar 30 % popusta za počitnice  v St. Bernardin resortu Portorož, San Simon resortu Izola, Termah 3000 – Moravskih Toplicah, Termah Ptuj, Zdravilišču Radenci ter hotelih Park in Rikli Balance na Bledu. Izkoristite neverjetne popuste in si zagotovite nepozaben oddih v najlepših kotičkih Slovenije.

Na vseh omenjenih destinacijah skupine Sava Hotels & Resorts se lahko pogrejete v toplih bazenih in savnah ter uživate v lokalno obarvani kulinariki in wellness tretmajih. Med zimskimi počitnicami vas čaka tudi pester animacijski program z gibalnimi igrami in zabavnimi ustvarjalnimi delavnicami. Izjemni popusti veljajo, če rezervacijo naredite do 3. 12. 2023, ugodnosti pa veljajo za bivanje v določenih nastanitvah in terminih od januarja do junija 2024 (popust je na voljo samo v določenih terminih, ki se med nastanitvami razlikujejo).

30 % ugodnejši oddih na obali najlepšega jezera na svetu

Dobrodošli v Rikli Balance Hotelu  in Hotelu Park na pravljičnem Bledu, ki sta del največje slovenske turistične skupine Sava Hotels & Resorts! Hotela ležita v neposredni bližini Blejskega jezera in ponujata najlepše razglede na lepote čarobnega Bleda. Poleg prostornih sob, ki pripovedujejo lokalne zgodbe, se v hotelskih bazenih lahko pogrejete v termalni vodi, v wellnessu pa prepustite alpsko obarvanim tretmaje, ki vas bodo poživili. Za piko na i vas razvajamo še s kulinariko, nad katero bdi chef Simon Bertoncelj, ki je bil za svoje delo nagrajen tudi z Michelinovim priznanjem.

Ulovite Black Friday popuste in si privoščite 30 % ugodnejši oddih na Bledu v določenih terminih od novembra 2023 do vključno aprila 2024 (med vikendom minimalno bivanje 2 noči). Popust velja tudi v času zimskih počitnic, ne spreglejte pa še družinskega bonusa, ki omogoča, da 1 otrok letuje brezplačno!

Zimsko razvajanje  ob termalnih vrelcih

Ni lepšega, kot če se v hladnih dneh pogrejte v termalnih bazenih, uživate v pristni lokalni kulinariki in se razvajate v izbranih wellness tretmajih, ki pripovedujejo zgodbe brezčasne pokrajine. Izkoristite 30 % ugodnejše cene za nepozaben zimski oddih v Termah 3000 – Moravske Toplice , Termah Ptuj in Zdravilišču Radenci . Rezervirajte si nepozaben oddih ob termalnih vrelcih v določenih terminih med 2. januarjem in 30. junijem 2024 in svojim najbližjim pričarajte večne spomine blizu doma. Edinstveni popust za Črni petek velja tudi med zimskimi počitnicami, izkoristite pa lahko tudi prednosti družinskega bonusa, v okviru katerega do  2 otroka lahko letujeta brezplačno.

Ugoden oddih le korak do morja

www.tomazkos.com – Tomaž Kos Photography

Ste med tistimi, ki ves čas sanjate o poletju, šumenju morja, kopanju in sproščanju v objemu toplih sončnih žarkov? Za vas imamo dobro novico! Vse to lahko tudi v hladnejših mesecih doživite v Portorožu, v St. Bernardin resortu ali v Izoli v San Simon resortu, kjer so zime mile in vas pogosto razvaja sonce. V nedavno prenovljenih Hotelu Histrion  in Hotelu Vile Park Premium v Portorožu vas poleg Morskega vodnega parka Termaris, v katerem najdete bazene z ogrevano morsko vodo, in sob, ki pripovedujejo zgodbe Istre, čakajo tudi pristna istrska kulinarika, mediteransko obarvani wellness tretmaji in panoramske savne z razgledom na slovensko morje. V okviru edinstvene ponudbe za Črni petek (Black Friday), si lahko oddih (minimalno bivanje 2 noči) med 7. januarjem in 3. marcem 2024 privoščite kar 30 % ugodneje!  Popust velja tudi v času zimskih počitnic, ne spreglejte pa še družinskega bonusa, ki omogoča, da 1 otrok letuje brezplačno!

Če si oddih radi popestrite še s pristnim utripom očarljivega obmorskega mesteca, bo za vas prava izbira oddih v prenovljenih depandansah San Simon v Izoli, kjer lahko 30 % popust za Črni petek izkoristite za bivanje (minimalno 2 noči) med 16. februarjem in 3. marcem 2024. Posebna dodatna ugodnost? Družinski bonus, v okviru katerega do kar 2 otroka letujeta brezplačno (2 otroka do 15. leta v družinski sobi skupaj s staršema).

foto: arhiv Sava Hotels & Resorts

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si