5 drugačnih “feel-good” idej za dober teden

GRAZIA vam ponuja nekaj drugačnih, a sproščujočih idej, kako preživeti današnji dan in spodbuditi nove kreativne procese v sebi ter uživati v tednu, ki je pred vami.

 

Foto: IG@zinafashionvibe

 

1. Naredite svoj seznam

Naredite seznam posebnih stvari, opravil, “daril zase”, izletov in ciljev, ki vam bo služil kot motivacija, ko boste naslednjič imele slab dan ali pa se boste želele spomniti na lepe stvari, ki vas še čakajo.

 

2. Opravite tečaj kaligrafije

Če iščete ustvarjalni način za izražanje in sprostitev hkrati, razmislite o kaligrafiji. Raziščite kreativne spletne tečaje in odkrijte nekaj povsem novega, kar vas bo napolnilo z novim valom energije.

 

3. Sprostite se ob novi glasbi

Nova glasba, nov pogled na življenje, nova vrsta optimizma. Zatavajte med glasbenimi predlogi vaših najbližjih ali pa se prepustite glasbenim odlomkom vaših najljubših filmov.

 

Foto: IG@dieartige

 

4. Osvežite dom

Draga bralka, ste ena tistih, ki že nekaj časa hrani fotografije in umetniške slike pod posteljo v upanju, da jih boste “jutri” obesile na steno? No, zdaj je čas. Ko okrasite stene vašega doma ne pozabite še na police in mizo, ki jih lahko poživite s šopkom svežega cvetja.

 

5. Pospravite omaro

Veliko bolje se boste počutile, ko boste znova odkrile, kaj vse se skriva v vaših omarah in predalnikih. Znebite se stvari, ki jih ne potrebujete več, spomnite se nekaterih zanimivih predmetov, ki jih že dolgo niste uporabile in iz garderobne omare odvrzite oblačila, ki jih nameravate nositi.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si