5 modelov jeansa, ki ne grejo nikoli iz mode

Najboljši pari kavbojk so tisti, ki jih želimo nositi znova in znova in so še boljše vsakič, ko jih oblečemo. Iskanje »popolnega modela« je lahko težko, glede na to, da je na voljo toliko različnih silhuet, krojev in barv, velikost pa se lahko razlikuje glede na znamko. Naš nasvet? Preizkusite čim več stilov in upoštevajte da ni enega posebnega stila za vsako obliko telesa. V resnici gre bolj za iskanje blagovne znamke, ki je prava za nas! Kroji so različni, prav tako tkanine. Nosite tisto, kar se vam zdi udobno, ne tisto, kar mislite, da bi vam moralo pristajati – le tako najdemo popolne kavbojke v vseh pogledih, Grazia pa je poiskala top 5 modelov, ki nikoli ne gredo iz mode:

1. Wide-leg

Široke in nekoliko raztegljive kavbojke so eden najbolj udobnih denim krojev. Izberite večjo številko za sproščen videz in jih oblecite tako za vsak dan, kot tudi za bolj elegantne priložnosti.

This slideshow requires JavaScript.

2. Baggy

Baggy kavbojke so idealne za vsakogar, ki želi dati prednost udobju. Prostorne, udobne … bi si lahko želele še več?

This slideshow requires JavaScript.

3. High-rise straight

Klasične straight-leg kavbojke izgledajo odlično praktično z vsem. Odločite se za stil, ki se prilega visoko na boke, z malo dodatne dolžine na dnu.

This slideshow requires JavaScript.

4. Bootcut

Bootcut kavbojke so nazaj. Oblika kavbojk, ki je bila nekoč priljubljena pri zvezdah kot so Britney, Halle Berry in Jennifer Aniston, je za leto 2024 dobila osvežujočo posodobitev.

This slideshow requires JavaScript.

5. Slim-fit

Čeprav so ohlapni denim stili so v zadnjih letih prevladovali v deželi jeansa, nekateri ljudje na koncu ostajajo privrženci ozkega kroja.

This slideshow requires JavaScript.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si