6 ključnih trendov oblek za poletje 2022

Poletje že trka na vrata in počasi prihaja čas, ko se bomo za nekaj časa poslovile od dolgih hlač in toplih zgornjih delov, v svoji garderobi pa pozdravile modne obleke. Grazia vam zato predstavlja šest ključnih trendov, ki so zaznamovali modne piste kolekcij pomlad/poletje 2022:

MINI

Kot smo videle že pri krilih, je “mini” letos vsekakor nazaj v stilu in kakor mini krila imajo tudi mini obleke svoj trenutek. Ta nostalgični Y2K videz lahko kombiniramo tako s supergami, kot tudi visokimi petami, na svoje modne piste pa so kratke oblekice med drugim poslali Loewe, Bottege Veneta in Emporio Armani.

IZREZANI DETAJLI

Trend leta 2021, ki se nadaljuje tudi letošnje poletje. Naj bodo to majhni izrezani detajli ali veliki izrezi za bolj senzualni videz, te super ljubke obleke z izrezi bomo vsekakor navdušeno nosile v boju proti visokim poletnim temperaturam!

V BELEM

Za svež, lahkoten in sproščen videz, tudi letošnje poletje izbiramo bel videz od glave do pet. Še posebej v kombinaciji z zagorelo kožo in poletnimi sandali, za popolni poletni videz, ki je med drugim navdušil obiskovalce kot so Alexander McQueen, Gabriella Hearst in Boss.

NAJ SE SVETI

Da bleščice niso nič več rezervirane samo za predpraznični čas je seveda že jasno in letošnje poletje med modnimi trendi zasedajo prav posebno mesto. Klasične, monotone poletne obleke, bomo tako zamenjale.z njihovimi precej bolj zabavnimi in svetlečimi različicami, kakor oblikovalci Balenciaga, Bottega Veneta in Lanvin.

UDARNE BARVE

Letošnja pomlad je za udarne, žive barve. Naj bo to neon roza ali pastelna rumena, žive barve v vseh razsežnostih kraljujejo letošnjo pomlad, kar dokazujejo oblikovalci kot so Molly Goddard, Huishan Zhang in Proneza Schouler.

ZELO PROZORNO

Najbolj pogumne Grazie, boste letos posegle po enem ključnih, a izjemno izzivalnih modnih trendov, prozorni materiali in modni kosi so namreč pravi pomladni “must-have”. Kombinirane s kopalkami za simpatičen poletni videz ali kot rečeno- za najbolj pogumne, preprosto spodaj brez!

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si