Naši najljubši kosi nove H&M Studio SS22 kolekcije

H&M predstavlja novo drzno kolekcijo, s katero stopa izven okvirjev. Pozabite na kodekse oblačenja, svoj modni navdih raje poiščite v novi H&M Studio SS22 kolekciji, z močno paleto barv, razkošnimi vzorci in izjemnimi modnimi dodatki. Novo kolekcijo bo na voljo od 24. februarja dalje, in sicer le v spletni trgovini www2.hm.com. Ne zamudite!

GRAZIA si je novo drzno H&M Studio SS22 kolekcijo ekskluzivno ogledala prva, zato je za vas pripravila izbor njenih najljubših kosov, ki so jo popolnoma navdušili.

1. Top in legice v leopardjem vzorcu

Oprijet top z leopardjim potiskom in volančki iz nagubanega tila (69,99 €) bo poskrbel, da boste neopazne. Odlično ga lahko kombinirate s črnimi elegantnimi hlačami ali krilom, lahko pa se odločite za povsem drzno kombinacijo in izberete ujemajoče se legice, prav tako z leopardjim potiskom (39,99 €). Si upate?

2. Širše hlače z gumbi

GRAZIA je povsem navdušena nad širokimi hlačami iz recikliranega poliestra (59,99 €), katerim piko na i dodajo gumbi čez celotno dolžino. Te lahko tudi odprete in tako ustvarite občutek lahkotnosti, medtem ko hlače plapolajo med vašo hojo. Dovršeno in vpadljivo!

3. Satenasta srajca s sijajem

Srajca ravnega kroja iz rahlo raztegljivega satena, visokim leskom ter bisernimi dodatki (149,99 €) nas je navdušila s svojo udarno zeleno barvo, ki bo barva let0šnje pomladi. Definirana ramena in ekstra dolgi rokavi jo še vrhunsko dopolnijo, zato verjamemo, da bo to ‘it’ kos prihajajoče sezone.

4. Kačji uhani

Odličen modni dodatek k udarno zeleni srajci so kačji uhani (34,99 €), ki so nas prepričali s svojo opazno obliko in vzorcem. Drzen kos, ki ga preprosto morate imeti!

5. ‘Oversized’ suknjič

GRAZIO je v novi H&M Studio SS22 kolekciji navdušil tudi ‘oversized’ suknjič (49,00 €), s katerim lahko ustvarjate nepozabne videze. Ne glede na to, ali se odločite za bolj preprost ali drzen stajling, z njim ne morete zgrešiti. GRAZIA bi se odločila za kombinacijo s srajco in petkami ali pa T-majico in moškimi čevlji.

6. Denim krilo

Super kratko krilo z nizkim pasom, okrašeno s kovinskimi zatiči (99,00 €), nas spominja na živahna 90. leta glasbenih muz, ki ne bodo nikoli utonila na modnem obzorju tako kot ne dober kos iz jeansa. To je vaša priložnost, da se prelevite v modno ikono iz 90-ih!

7. Večnamenski plašč

GRAZIO je med kosi nove H&M Studio SS22 kolekcije navdušil tudi plašč z zadrgo v udarni rdečeoranžni barvi (69,99 €), ki se lahko nosi tudi kot jopa ali obleka. Takšen večnamenski kos je naš absolutni favorit!

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si