Stella McCartney A to Z Manifesto

Stella McCartney v sodelovanju z znamko Adidas predstavlja prav posebno capsule kolekcijo, kot del kolekcije poletje 2021. Kolekcija vključuje pet unisex kosov z osrednjim fokusom na trajnostno modo in šport, v inovativnih okolju prijaznih materialih, vendar z luksuznim zaključkom. Kolekcija je del Stella McCartney A to Z Manifesto: Summer 2021 Show, linija ločena od klasične adidas by Stella McCartney, sodelovanje, ki je luč sveta prvič ugledalo leta 2004.

“V 17ih letih sodelovanje smo z znamko Adidas premikali meje v trajnosnih športnih oblačilih in tako sem želela proslaviti naše dolgoročno sodelovanje s prav posebno kolekcijo. Nova capsule kolekcija združuje znamki na prav poseben način, ko športna moda z luksuznimi elementi znamke Stella McCartney doseže popolnoma novo dimenzijo!”

adidas by Stella McCartney že od nekdaj premika meje trajnostne športne mode in tako je nova kolekcija popolnoma trajnostna in prvič vključuje ikonične Adidasove tri črte, med ključne kose pa spadajo trenirka kot tudi športna verzija klasičnega trenč plašča.

This slideshow requires JavaScript.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si