Ta barva je vodilni trend

Za nami so štirje najpomembnejši modni dogodki v letu – tedni mode v New Yorku, Londonu, Milanu in Parizu. Na ulicah  modnih prestolnic smo lahko opazili mnogo stilsko dovršenih kombinacij, še posebej pa nam je v oči padel nov trend, ki v trenutnih razmerah po svetu simbolizira optimizem.

Modne navdušenke so se s svetlimi barvami odločile za boj proti splošni črnini. Poleg trendovske zelene, so svoje mesto našle tudi živahna vijolična, oranžna in rdeča, še posebej pa je izstopala rumena. Samo pomislite na vse čudovite odtenke rumenih spomladanskih cvetov – tulipani, trobentice, lapuh, regrat, narcise … Rumena barva se je tako letos kot simbol sonca, sreče in optimizma, ki prebuja kreativnost in dobro energijo, izkazala kot najbolj priljubljena barva uličnega stila.

Rumeno barvo lahko preprosto vključite v svoj videz s podrobnostmi, kot so torbica, čevlji ali šal. Tiste bolj drzne pa lahko stopite še korak dlje in se odločite za videz v rumeni barvi od glave do pet. Kako to počnejo največje modne poznavalke, pa si oglejte v nadaljevanju.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si