Nagradni natečaj #LiscaInspire

Drage dame, v uredništvu vas vabimo, da sodelujete v nagradnem natečaju #LiscaInspire, ki ga pripravlja vrhunska blagovna znamka Lisca. Z njim želi v sivini aktualnih novic opozoriti tudi na svetlo stran in izpostaviti pozitivne izkušnje, ki lahko navdihujejo.

Lisca išče ženske, ki bodo navdihnile druge ženske. Pozitivke, ki bodo preživele nepozaben dan z njihovo profesionalno ekipo. Išče njihove zgodbe. Išče morebiti prav vas?

Morda ste končno premagali strah in se lotili nečesa adrenalinskega. Morda ste bodoča mamica, ki se je dlje časa trudila zanositi in ji je uspelo. Morda ste v zrelih letih in ste pravkar diplomirali. Morda ste se preselili na svoje. Morda ste zmagali v boju proti zahrbtni bolezni. Morda ste zapustili službo in ustvarili svoj posel. Morda pa ste ponosni na kaj čisto drugega. Na male korake, ki ste jih naredili. Nikoli namreč ne pozabite: 1+1+1 je včasih precej več kot 3.

Lisca vas vabi, da sprejmete izziv in z njimi delite svojo kratko navdihujočo zgodbo ter postanete ena izmed treh žensk, ki bodo preživele nepozaben dan na fotografiranju s profesionalno ekipo.

3 izbranke bodo prejele:

  • dan v vlogi manekenke,
  • profesionalno fotografiranje v izdelkih Lisca,
  • komplet spodnjega perila Lisca,
  • edinstveno življenjsko izkušnjo z ogromno pozitivne energije,
  • profesionalne foto in video materiale, nastale na snemanju.

Med ostalimi prijavljenimi pa bodo izžrebali še 10 nagrajenk, ki bodo prejele komplet perila Lisca po izbiri.

Natečaj traja do 7. novembra, nanj pa se lahko prijavite tukaj.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si